Sejr til U19 og U23, mens U17 måtte nøjes med et enkelt point

13/11/2023

U17 – HIK (2-2) (straffe 5-6)

U17 holdet spillede en flot kamp mod HIK og fik et uafgjort resultat med hjem fra Hellerup. I første halvleg stod U17 drengene godt og kompakt på banen og arbejdede stenhårdt mod bolden som HIK sad mest på. Et par gode omstillingsmuligheder til U17 holdet blev desværre ikke omsat til mål, men den anden vej rundt blev HIK heller aldrig farlige i første halvleg. Derfor stod den 0-0 ved pausen. 

Efter pausen kom U17 drengene blæsende ud. Allerede efter første angreb, hvor drengene flot kombinerede sig igennem i venstre side blev omsat til et hjørnespark. Her dukkede Dominik Jovanovic op på bagerste stolpe og styrrede elegant kuglen ind bag HIK keeperen til 0-1. Efterfølgende fulgte et par kæmpe store chancer til U17, hvor bolden var centimeter fra at rulle over stregen. Desværre var heldet ikke med U17, og det udnyttede HIK, der først omsatte et tyndt straffespark til mål, hvorefter de scorede fra distancen kort før tid. 

I kampens overtid fik U17 mandskabet udlignet til 2-2, da Silas Teglers brød igennem i højre siden og spillede bolden på tværs i feltet til Malthe Genkel, der kontrolleret sparkede bolden i kassen. 

Kampen skulle derefter i straffe. Vi skulle ud til sjette spark før kampen blev afgjort. U17’s Mathias Buus brændte og da HIK scorede på deres sidste spark løb de med to point. 

Ros til U17 drengene for en god kollektiv indsats.

Mål:
0-1: Dominik Jovánovic
2-2: Malthe Genkel

 

U19 – HIK (4-2)

U19 holdet mødte rækkens bundprop og var overlegne i første halvleg, hvor de hurtigt kom foran 0-1, 0-2 og 0-3. Først var det Mads Wissing, der bragte U19 på 0-1 på straffe, hvorefter Oliver Berthelsen dukkede op i feltet og styrrede et indlæg fra Mads Wissing i kassen. Efter 24 min. slap U19 topscoreren Mustafa Salah fri igennem HIK forsvaret og lagde iskoldt bolden lange hjørne til 0-3. 

Efter pausen kom HIK bedre med og fik først reduceret til 1-3, hvorefter de bragte spænding tilbage i opgøret, da de reducerede til 2-3. Det blev dog aldrig rigtig spændende og kort før tid fik William Dam lukket kampen til 2-4, da han dukkede op på et skarpt indlæg fra Mads Wissing, som dermed blev noteret for sit trejde oplæg. 

Ros til U19 holdet for endnu en stærk præstation i U19 divisionen 

Mål:
0-1: Mads Wissing (straffe)
0-2: Oliver Berthelsen
0-3: Mustafa Salah
2-4: William Dam

 

U23 – Roskilde KFUM 

U23 havde i fredags besøg af danmarkseriens bundprop Roskilde KFUM i efterårets sidste kamp.

Det startede skidt for U23, der allerede i opvarmningen blev ramt af en skade til Mohammed Hassan (GK), der vred rundt på sin ankel, og dermed var der debut til 17 årige Benjamin Olsen. Flot debut til Benjamin, der stod en sikker kamp i målet og tog ansvar i holdets opbygningsspil.

Ret tidligt var det tydeligt at U23 ville komme til at sidde på spillet, de spillede hurtigere og var mere aggressive i duellerne. U23 kom foran efter 12 min. Giran Pyne-Cole fandt vej til nettet efter fint opspil i højre side. Assist: Bertil Rygaard. Hvorefter Victor Koch kort før pausen scorer sikkert på et straffespark til 2-0.

I anden halvleg fortsætter U23 dominansen. Valdemar Mikkelsen udbygger føringen efter 58 min, da han fra venstre side af feltet sikkert sparker bolden i kassen. Mikkelsen står nu noteret for 8 mål i danmarkserien. Mikkel Melgaard lukker og slukker kampen til 4-0, da han kommer fri til skud og sikkert udplacerer KFUM keeperen. 

Dermed en sikker 4-0 sejr til U23, der slutter efteråret godt af som ubesejret i de sidste fire kampe. U23 har fire kampe tilbage i grundspillet, som afvikles i slutningen af marts og starten af april, inden den står på op- eller nedrykningsspil for U23. 

 

Mål:
1-0: Pyne-Cole
2-0: Victor Koch (straffe)
3-0: Valdemar Mikkelsen
4-0: Mikkel Melgaard