salg & Handelsbetingelser

INFO

Næstved Boldklub A/S
Rolighedsvej 18
4700 Næstved
CVR.nr. 10478006
Telefon 55 77 10 12
Email: mail@naestvedboldklub.dk

 

BETALING

Når du handler hos Næstved Boldklubs webshop, kan du benytte følgende betalingsmuligheder:

 

Det er gebyrfrit at handle med betalingskort hos Næstved Boldklub.

Alle priser på Næstved Boldklub er inklusive moms.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Næstved Boldklub krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

 

FORTRYDELSESRET & OMBYTNING

Næstved Boldklub yder 14 dages fortrydelsesret på køb fra vores webshop, gældende fra den dag dine varer

modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den, uden den lugter af røg eller husdyr. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Vær opmærksom på dette kun gælder for fysiske produkter uden speciel tryk.

Vigtigt: Husk at vedlægge original kvittering.

Returnering og ombytning af varer sker for egen regning og eget ansvar, så vi anbefaler at du sender retur som pakke, hvor der er forsikring og mulighed for at spore pakken. Bemærk!

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

LEVERING

Næstved Boldklub leverer i hele Danmark. Leveringstiden er normalt indenfor 2-3 hverdage udover den dag du bestiller, med mindre andet er angivet for den enkelte vare. Der er en fragtomkostning på op til 65 kr. pr. handel.
Hvis Næstved Boldklub ikke kan levere bestilte varer inden for den angivne leveringstid, bliver du kontaktet.

 

REKLAMATIONER

Næstved Boldklub yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden for de 2 år efter købet. Du har ret til at få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete reklamation. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slidtage opstår på grund af forkert brug, forkert håndring, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Ved reklamation, fejl og mangler over et produkt kan du enten sende varen retur, eller aflevere varen personligt på vores adresse.

Eftersom det letter sagsgangen, vil vi opfordre til at du kontakter os før du sender varen retur på km@naestvedboldklub.dk

Vigtigt! Reklamationer uden original kvittering vil blive afvist.

Reklamationer sendes til:

Næstved Boldklub A/S
Rolighedsvej 18
4700 Næstved
Mærket: Reklamation
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

SIKKERHED

Hvis du vil oprette dig som kunde på vores webshop, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Personlige oplysninger registreres og transmitteres elektronisk på ukrypteret form hos Næstved Boldklub og opbevares i 5 år, eller så længe du er kunde hos os. Oplysningerne bruges udelukkende til behandling af din ordre. Ingen personlige oplysninger der registreres hos Næstved Boldklub, bliver på noget tidspunkt gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos os.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode SSL (Secure Socket Layer). Det er altså kun PBS, der kan læse dem. Hverken netbutikken eller andre har mulighed for at læse dataene.