Pressemeddelelse hjemmekampe forår 2024

22/02/2024
Pressemeddelelse
DE GRØNNE RYKKER FORÅRETS HJEMMEKAMPE TIL SLAGELSE
Det har længe været kendt, at vores stadionbane desværre ikke ville kunne håndtere forårets kommende 7 hjemmekampe. Vi har derfor, henover det sidste stykke tid, været på jagt efter et alternativt spillested for at afvikle de vigtige kampe. Efter et længere tilløb har vi endelig fået det hele på plads. Valget er faldet på Slagelse Stadion, hvilket vi er tilfredse med, når nu det ikke var muligt at afvikle kampene på vores eget stadion.
Slagelse Kommune og Slagelse B&I har været aldeles imødekommende og løsningsorienteret, hvilket vi er glade for. Det er en rigtig ærgerlig situation, vi står i og har stået i over længere tid. Nu kan vi endelig lægge disse bekymringer væk og fokusere på det, det hele handler om, nemlig at skrabe en masse point sammen, på et underlag, som vi kan stole på.
Der ligger mange overvejelser bag valget af netop Slagelse. Vi ville finde et spillested, som lå så tæt på Næstved som muligt. Banen måtte meget gerne være af naturgræs og så måtte alle øvrige faciliteter gerne være af et højt niveau. Alt det har vi fundet i Slagelse og nu skal vi bare hurtigst muligt, have skabt et sted, hvor både spillere, fans og sponsorer kan føle sig “hjemme”. Vi ved selvfølgelig godt, at det bliver en stor opgave, men vi håber at alle er med på, at få det til at lykkes, så vores spillere og trænere kan få en snert af den flotte og vigtige opbakning, som normalt er så unik på Næstved Stadion. Praktiske ting samt tiltag for fans mfl. orienterer vi om senere i dag.
Peter Nielsen
Direktør