Pokalturnering 3. runde: De grønne faldt med stolthed

Onsdag aften havde ”De Grønne” fint besøg af superligamandskabet FC Midtjylland i forbindelse med 3. runde af pokalturneringen…

Knapt 3.000 tilskuere havde onsdag aften fundet vejen til Tintshop Park og dannede rammerne for en fantastisk stemning på stadion. Det kunne mærkes på ”De Grønne”, som kom ud til kampen med selvtillid og energi. Et Næstved mandskab, der havde besluttet sig for at byde gæsterne op til dans.

I kampens indledning kom Midtjyderne hurtigt foran, da et cutback blev sparket iskoldt ind bag Dannevang i Næstved målet. Det var første chance til Midtjyderne som viste, hvorfor de til dagligt hører til i landets bedste række.

”De Grønne” lod sig dog ikke ryste af den tidlige scoring, og fortsatte med at investere energi både løb og dueller. Kompaktheden i organisationen var god og Midtjyderne havde til stor frustration svært ved at håndtere det modsvar Næstved mandskabet kom med. Stille og roligt kom ”De Grønne” ind i kampen og tilspillede sig et par relative store muligheder.

Kort inden pause fik ”De Grønne” endnu et slag i maven, da de blev reduceret til 10 mand. Mølvadgaard fik vist sit andet gule kort og måtte en tur tidligt i bad.

Efter pausen kom ”De Grønne” ud med samme aggressive og energifyldte udtryk og pressede på for at få reduceringen. Midtvejs i 2. halvleg kom første store Næstved chance, da Holm sendte AB. Njai i dybden og alene med Midtjydernes keeper. Skarpheden svigtede, da Njai forsøgte at lægge bolden fladt i det lange hjørne med det svage ben.

Kampbilledet forblev det samme og flere relative store muligheder kom til ”De Grønne”, der desværre ikke kunne få bolden i kassen.  I kampens overtid fik Midtjyderne lukket kampen, da Franculino lukkede og slukkede til slutresultatet 0-2.

”De Grønne” kan tage en masse med fra denne kamp, hvor der ikke var en finger at sætte på arbejdsindsatsen.

Næste opgave bliver allerede på søndag når Fredericia venter på udebane. Kampen kan livestreames på Viaplay.

Seneste matchday

Matchday 15: Tidlig mavepuster gav sejr til Hillerød

Der var lagt op til et spændende opgør i bunden af NordicBet Ligaen, hvor “De Grønne” med en sejr, kunne bringe sig over stregen for første gang i sæsonen…  Allerede i kampens første spilleminut bragte Hillerød sig foran, da et hjørnespark blev sendt ind i hovedet på...

Matchday 15: Hillerød Fodbold vs. Næstved BK.

På mandag tager “De Grønne” turen til Farum, hvor der venter et spændende opgør mod Hillerød Fodbold der er oprykkere fra 2. division. “De Grønne” har alt at spille for i bunden af tabellen, hvor der skal points til, hvis holdet skal væk fra den nuværende sidsteplads...

Matchday 14: Næstved BK vs. Vendsyssel FF: Tavlen skal viskes ren.

Søndag d. 29.10.2023 får vi besøg af Vendsyssel FF i forbindelse med 14. spillerunde af NordicBet Ligaen.  Efter sidste rundes dramatiske nederlag mod HB Køge, har “De Grønne” en masse at revanchere. På trods af 78 flotte minutter, hvor “De Grønne” så solide ud, er...