Nyt nederlag

14/03/2023

Det blev desværre til endnu et nederlag til De Grønne. Det var ellers en lige kamp, som ikke bød på de helt store chancer. Meget af spillet skete mellem de to felter. Kampen var i øvrigt rykket til Helsingør’s nye stadion, da frosten gjorde det umuligt at spillet på Hillerød’s egen bane. Det burde man umildbart tro ville være en lille gave for os, grundet vores tekniske spillere. Men det var desværre ikke tilfældet.

I en chancefattig kamp, skulle vi hen til det 50. minut, før der kom gang i målscoringerne. Det var Dhaflaoui der stod for første scoring. Desværre den “forkerte” Dhaflaoui. Det var Sui’s lillebror Youssef, der scorede første mål for Hillerød. Det kom efter et fint opspil, hvor De Grønne’s bagkæde blev revet fra hinanden. En Hillerødspiller sprang over bolden, og lod den køre til Dhaflaoui, som stod helt fri bag ham. Han kunne uden problemer sparke den ind bag Dannevang i målet.

Der skulle blot gå 3 minutter mere, før skaden blev værre. Målet mindede en smule om det første. Igen et opspil i deres venstreside, og herefter en flad aflevering på indover. Her kom en fremadstormende Kucukylidiz, som scorede på en chanceløs Dannevang i målet.

Vi må op på hesten igen. Næste gang vi kan komme det, er på lørdag mod Vejle BK.