Nederlag til Fr. Amager

08/03/2023

Desværre blev det til endnu et nederlag til De Grønne. Vi sad (som sædvanligt) på boldbesiddelsen i kampen. Langt hen ad vejen, lignede det også en grøn sejr. Efter en halv time kom vores nye angriber, Mølvadgaard på måltavlen, da vores tidligere keeper, Jakob Pryts gav en retur, som indskiftet Nibe fik spillet på tværs til en helt fri Mølvadgaard. 1-0 til De Grønne! Desværre blev vores tidligere målmand, Pryts, som nu står for Amager skadet i situationen – med noget der lignede en hjernerystelse. Vi håber på hans vegne, at det var en mild en af slagsen.

Herefter blev De Grønne ved med at have boldbesiddelsen. Derfor var det også noget af en kold dukkert da Amager scorede til 1-1 efter 40 minutter. Ikke lang tid efter gjorde Amager ondt værre, og pludselig var bøtten vendt. Efter et indlæg på et frispark, stod en Amagerspiller helt fri ved bagerste stolpe. Han kunne nemt heade bolden i kassen og 1-2. Det er charmen ved fodbold. Alt kan ændres på få minutter.

Den kolde dukkert som holdet fik lige inden pausen, blev der hurtigt rodet bod i. Julius Madsen stod helt fri ved bagerste stolpe, efter et fladt indlæg – et rigtig flot opspil af De Grønne spillere! 2-2, og igen havde man fornemmelsen af at De Grønne ville hive en sejr i land.

Det blev dog til endnu en kold dukkert, som de tidligere ungdomsspiller i Næstved, Christian Friedrich, stod for. Et boldtab på midten blev straffet. Friedrich blev sendt helt fri i dybden, hvorefter han køligt fik fanget en chanceløs Dannevang på det forkerte ben. 2-3.

De Grønne forsøgte at satse til sidst, men uden held. Det blev desværre en kamp, hvor vi blev straffet for vores ineffektivitet i begge felter. For vi havde chancerne til at score flere mål, end det vi gjorde. På det her niveau bliver man straffet, hvis man ikke scorer på sine chancer. Det var tilfældet i dag.