Matchday 16: Næstved BK vs AaB. “De Grønne” fik uafgjort mod rækkens tophold

Søndag havde “De Grønne” besøg af superliganedrykkerne fra AaB, som toppede NordicBet Ligaen. Efter en hård fight og stærk kollektiv holdindsats fik “De Grønne” et enkelt point på Tintshop Park. 

Bolden var knapt givet op, før gæsterne fra Aalborg skulle pille bolden ud af nettet. Et fejltimet indgreb blev opsnappet af en vågen Ellegaard, der slap igennem Aab forsvaret og iskoldt lagde kuglen ind i nettet til 1-0. “De Grønne” kunne ikke ønske sig en bedre start. 

Efter 19 minutter fik AaB bragt balance i regnskabet, da Kramer kom forrest på et hjørnespark og headede bolden ind bag Dannevang i det fjerneste hjørne til stillingen 1-1. 

Den stilling holdt frem til pausen. 

I begyndelsen af anden halvleg blev “De Grønne” reduceret til 10 mand, da Kongstedt sparkede ud efter AaBs Bakiz og det takserede dommertrioen til et direkte rødt kort og dermed blev Kongstedt sendt tidligt i bad. 

Dermed skulle “De Grønne” spille resten af kampen med en mand i undertal mod rækkens tophold. Det betød, at Næstved mandskabet trak sig længere tilbage på banen og forsøgte at stå i mod AaBs pres. 

Efter en intens fight og en stærk kollektiv holdindsats lykkedes det for “De Grønne”, at holde superliganedrykkerne på afstand og dermed sikrede “De Grønne” sig et enkelt point.

Det uafgjorte resultat betød at SønderjyskE gik forbi AaB i tabellen, mens “De Grønne” nu kun har fem point op til B93, som er placeret lige over stregen. 

Næste opgave bliver mod SønderjyskE d. 24. November på udebane. 

Seneste matchday

Matchday 15: Tidlig mavepuster gav sejr til Hillerød

Der var lagt op til et spændende opgør i bunden af NordicBet Ligaen, hvor “De Grønne” med en sejr, kunne bringe sig over stregen for første gang i sæsonen…  Allerede i kampens første spilleminut bragte Hillerød sig foran, da et hjørnespark blev sendt ind i hovedet på...

Matchday 15: Hillerød Fodbold vs. Næstved BK.

På mandag tager “De Grønne” turen til Farum, hvor der venter et spændende opgør mod Hillerød Fodbold der er oprykkere fra 2. division. “De Grønne” har alt at spille for i bunden af tabellen, hvor der skal points til, hvis holdet skal væk fra den nuværende sidsteplads...

Matchday 14: Næstved BK vs. Vendsyssel FF: Tavlen skal viskes ren.

Søndag d. 29.10.2023 får vi besøg af Vendsyssel FF i forbindelse med 14. spillerunde af NordicBet Ligaen.  Efter sidste rundes dramatiske nederlag mod HB Køge, har “De Grønne” en masse at revanchere. På trods af 78 flotte minutter, hvor “De Grønne” så solide ud, er...

Matchday 13: Vildt overtidsdrama gav ikke point til “De Grønne”

Et vildt drama udspillede sig i lokalopgøret mellem HB Køge og Næstved BK i forbindelse med 13. spillerunde af NordicBet Ligaen. Indledningsvis var det to hold, der neutraliserede hinanden, hvor spillet lige skulle sætte sig. Stille og roligt fik “De Grønne” overtaget...