Lokalopgør endte i pointdeling

15/11/2022

Det blev et opgør som bølgede frem og tilbage, men hvor De Grønne var toneangivende. Hvis der skulle være fundet en vinder, ville den objektive seer, formentlig også havde peget på Næstved.

Nykøbing kom ellers bedst fra land. Deres føringsmål kom ét minut efter pausen. Her kunne Nykøbings højreback, Kasper Jensen upresset, slå et indlæg ind i boksen. Nykøbings Kjerrumgaard steg flot til vejrs, og headen bolden i kassen via Dannevangs handske.

Heldigvis var det ikke lang tid at Nykøbing kunne juble over deres føringsmål. Blot seks minutter senere kunne Häuser score til 1-1. Det var hans første mål i den grønne trøje. Og hvilket et?!. Han snød først Nykøbings anfører, Gehrt, hvorefter han sendte bolden i det lange hjørne fra noget der minder om 25 meter ude fra. Hvilket mål!

Vores kære topscorer var tilbage i starteren, efter et par kampe i skammekrogen. Rajovic havde sine muligheder for at score i hans comeback. Desværre brændte han i første halvleg, en stor chance på hovedet. Han kunne også nemt være blevet matchvinder. I de døende minutter sendte indskiftet Marius, et flot indlæg lige ind i venstrefoden på Rajo’. Han gjorde præcis det han skulle; ramte målet, hårdt og præcist – men mirakuløst fik Nykøbings målmand reddet forsøget. Det må tangeres til årets rednings i 1. Division.

Det var ikke kun Rajo’ der kunne have afgjort kampen til vores fordel. Indskiftet Elias Olsson fik også en kæmpe mulighed for at score. En afslutning fra Christiansen, parerede Nykøbings målmand lige ud i fødderne på Olsson. Samtidig med at den lå til hans kolde højreben, og hoppede lidt for meget ind under ham, kunne han ikke rigtig få afsluttet ordentligt. Derfor blev det en forkølet afslutning som deres målmand nemt kunne samle op.

Dermed endte kampen 1-1. Nu går De Grønne på en yderst velfortjent vinterferie. Næste kamp er først d. 19/2, på hjemmebane mod SønderjyskE.

Tak for en fantastisk opbakning til alle vores grønne fans! I ønskes en rigtig god jul og et godt nytår. Igen i år vil vi sælge krudt fra Rolighedsvej 18.

Highlights fra kampen:
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/flot-langskuds-perle-sikrer-naestved-point-se-malene-her