Intenst lokalopgør

12/10/2022

Det var et lokalopgør, som bød på alt fra skubberier, gule kort, røde kort og en overtidsscoring.

Man kan på mange måder dele denne kamp op i to halvlege. HB Køge sad på stort set alt i 1. halvleg og De Grønne drenge sad på alt i 2. halvleg.

HB Køge kom ud som lyn og torden, og sværmede rundt om De Grønnes felt. Man ventede egentlig kun på, hvornår de skulle få udbytte af deres mange chancer. Det fik de efter 28 minutters spil, hvor en HB Køge spiller fik frit løb ned mod vores bagkæde. Han timede sin aflevering helt perfekt (ifølge dommerne) og spillede Salech helt fri. Han sparkede den sikkert udenom en chanceløs Dannevang i målet. Havde der været VAR i 1. division, er jeg sikker på at den var blevet gennemset et par gange, da den lugtede af offside.

Heldigvis kom De Grønne som forvandlet ud til 2. halvleg. Der stod De Grønne på stort set alting. HB Køge levede af omstillinger – som de også blev farlige på. Men De Grønne var klart bedst og skabte, måske, årtiets største chance på Tintshop Park. Indskiftet Freitag spillede vores ellers brandvarme topscorer, Rajovic, helt fri. Han havde et tomt mål at sparke bolden ind i, men formåede at sparke bolden på stolpen, til stor undren på Tintshop Park. Der var to sekunder, hvor der var bomstille. Folk kunne slet ikke forstå at han brændte den chance. ‘Rajo’ skal nok komme ovenpå igen.

Heldigvis for Rajo og resten af dem der holder med Næstved, fik vi scoret til allersidst. En lang bold blev sendt op mod vores anfører, Jesper Christiansen. Han fik snuppet 2. bolden, og spillet indskiftet Genesini fri i højre side. Fra en lidt spids vinkel, bankede Genesini bolden på stolpen og ind. Det fik både bænk og stadion til at gå amok. Fantastisk!

Næste kamp bliver en af de sværreste i denne halv sæson. På fredag venter Hvidovre på udebane. Et sted, hvor vi sjælendt får points med hjem. Men det får vi denne gang! Vi håber at I vil komme og støtte De Grønne drenge på en svær udebane!