Fantastisk sejr

08/11/2022

Efter det famøse nederlag til FC Helsingør og det uafgjorte resultat mod Hobro, var vi mange Grønne fans som ikke helt vidste, hvor holdet egentlig stod henne, rent formmæssigt.

Men alle som betvivlede vores Grønne drenge, blev gjort til skamme med FC Fredericia. For det var næsten feje hold. De Grønne sprudlede i en kamp, hvor FC Fredericia mest af alt lignede 11 sæt træningskegler. Det blev i den grad udstillet, hvilket hold der havde selvtillid, og hvilket der ikke havde. Vi vandt helt fortjent 5-0 over et FC Fredericia hold, som ikke havde noget som helst at skyde med. Spørgsmålet i denne kamp var kun, hvor stor sejren til De Grønne skulle være.

Det hele startede med en storspillede Dhaflaoui, som på mærkværdigvis fik lov til at stå helt fri på kanten af feltet. Han vendte sig uden problemer, og bankede bolden i kassen til 1-0.

Ti minutter senere blev kampen mere eller mindre afgjort, da Mads Freitag trak ind fra venstre side, og sparkede bolden flot i kassen til 2-0.

Lige inden pausen blev der slået et til søm i kisten, da Mads Agger blev spillet i dybden af Ludwig. Han driblede uden om målmanden og sendte to Fredericia forsvarsspillere ud efter kaffe, da de troede at han ville sparke første gang, efter driblingen af deres målmand. Herefter kunne han nemt trille bolden i mål, til 3-0.

Efter pausen gik De Grønne lidt ned i kadence. Man kunne godt komme til at tænke “nu spiller vi den bare sikkert hjem, med 3-0”. Det ligende det også i lidt tid, indtil Mads Agger besluttede sig for at lave kampens flotteste mål. På noget som mindede om Messi-stil, driblede Agger ind over midten fra højre side. Han fik lavet et par skudfinter, indtil åbningen var der. Her placerede han bolden flot i det lange hjørne. Klasse mål, og 4-0.

Ti minutter senere ville Ludwig Henriksen også med på scoringsholdet. Fredericia tog sig en blunder på et grønt frispark, hvor de lod Ludwig stå helt fri, lige udenfor feltet. Han bankede til bolden, som via en Fredericiaspiller gik i kassen til en fortjent sejr på 5-0 til De Grønne. Fantastisk kamp!

Se målene her:
https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/naestved-banker-fredericia-med-5-0