En mindre god præstation i det nordjyske gav 0 point

02/05/2023

Søndag d.30. april kørte bussen mod det nordjyske, hvor vi skulle på besøg hos Vendsyssel, der inden søndagens kamp huserede på oprykningsspillets 5 plads, blot 1 point foran de grønne.

Kampen startede rigtig skidt. Hjemmeholdet kom ud som lyn og torden, og pressede de grønne højt på banen. Om det var den lange bustur, der sad i benene vides ikke, men efter 12 minutters spil var Vendelboernes midterforsvar Tobias Anker hurtigst over en løs nedfaldsbold i feltet, og bragte hjemmeholdet på 1-0. Målet hjalp os ikke i gang, og derfor forsatte Vendsyssels dominans, og de var flere gange tæt på at gøre det til 2-0, men tak og vær træværket bag Danne i målet, så scorede hjemmeholdet ikke yderligere inden pausen.

I stedet udnyttede Sui en af de meget få muligheder de grønne spillede sig frem til i første halvleg, da han efter en rigtig fin omstilling udplaceret Marcus Bundgang i Vendsyssselmålet. Desværre, så havde linjedommeren løftet flaget kort før, til stor utilfredshed for både spillere og bænk, og derfor forblev stillingen 1-0. Det skulle efterfølgende vise sig, at denne offsidekendelse var noget tvivlsom, men det ændrede ikke på, at de grønne måtte gå til pause bagud 1-0.  Men lige inden dommeren fløjtede for sidste gang, dummede hjemmeholdets Lasse Steffensen sig, ved at få sit andet gule kort, og derfor måtte han gå meget tidlig i bad.

Derfor var det 11 mod 10 for de grønne i kampens sidste 45 minutter, men selvom man var i overtal, så blev spillet ikke bedre, og i stedet bragte Vendsyssels 10 mand sig på 2-0, efter en omstilling, hvor de grønne så meget skidte ud. Nu var det markant op ad bakke for de grønne, men lidt håb om point kom, da indskiftede Laurits Busts afslutning blev rettet af Mattias Jacobsen. Herfra jagtede de grønne med fuld knald det udlignende mål, men det kom aldrig, og i stedet fik Enemark kampens anden røde kort, efter en meget hård takling i kampens døende minutter, og han vil derfor ikke være at finde i truppen til de kommende 2 kampe.

De grønne måtte altså rejse hjem mod Sjælland igen med et 2-1 nederlag i bagagen, efter en noget skuffende præstation.