Ærgerligt nederlag

25/10/2022

Så skete det. Noget der ikke er sket i lang tid. Vi tabte en divisionskamp på hjemmebane. Og det blev en grim afslutning, set med grønne øjne.

Det hele startede ellers “som det plejer”. Vi spillede godt og fik scoret til 1-0, efter en forsvarssvarsfejl fra FC Helsingør. En dårlig berøring tog Rajovic imod og spillede bolden bredt til Agger, som fandt Dhaflaoui helt fri på midten. Han kunne ikke undgå at score til 1-0!

Det var ikke lang tid vi nåede at glæde os over målet, for bare 7 minutter senere, svarede Helsingør igen. Alexander Lyng modtog bolden på kanten af feltet. Her fik han sparket hårdt og fladt, gennem benene på Kongstedt, hvilket gjorde Dannevang i målet, chanceløs. 1-1.

Herefter så holdene hinanden an, og var gode til at holde possession. Vi skulle lige runde en times spil, før vi igen fik De Grønne fans op af stolene igen. Nok engang var det ‘Sui’ som blev målscorer for De Grønne. Han førte bolden flot frem i midten, og spillede bolden ud til Frederik Christensen, der fandt selvsamme Sui i feltet igen. Her helflugtede vores lille kreatør bolden ind bag netmaskerne. Fantastisk mål og 2-1 til De Grønne.

Det lignede i lang tid en grøn sejr. Vi havde styr på kampen, og Helsingør havde ikke kræfter til at presse os længere. Men, et direkte rødt kort blev afgørende for resten af kampen. Det skete noget tilfældigt. Først blev vores anfører snydt for et frispark på midten, hvor Helsingørs angriber stemplede bolden videre. Han sendte bolden i dybden til Helsingør’s anden angriber. Her lavede Enemark en glidende tackling, hvor han ramte bolden først – og jovist, han ramte også manden. Det takserede dommeren som et frispark. I og med at Enemark var sidste mand for De Grønne, kunne dommeren ikke gøre andet end at give ham det røde kort. Det var en MEGET tvivlsom kendelse. I så udsalgsgivende situationer som straffespark og røde kort, skal der slet ikke være tvivl om kendelsen. Det var der her…

Nåh. Vi var stadig foran og der var kun 10 minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Helsingør satsede og angreb med stort set alle mand. De Grønne spillere var trætte og kæmpede bravt for at holde på 2-1 føringen. Det holdt indtil det 89. minut, hvor Helsingør forinden havde haft 8-9 indlæg, uden at blive farlige. Det blev de på det 10.. Her tæskede Geertsen bolden ind bag Dannevang, der igen var chanceløs.

For at gøre ondt værre. Så scorede Helsingør i dommerens allersidste minut. Det sket efter endnu et indlæg, hvor bolden blev spillet bagud i feltet. Her bankede Yateke bolden ind i krogen. 2-3 og slut. Det var en bitter pille at sluge. Ikke nok med det, så løb følelserne af med vores topscorer, Rajovic. Han brokkede sig så meget til dommeren, at han fik rødt kort, efter kampen var forbi.

Nu venter Hobro på udebane, hvor vi mangler Rajovic, Enemark og Kongstedt.