2 fantastiske mål sikrer sejren

08/05/2023

Søndag d.7. maj var DE GRØNNE tilbage på Tintshop Park, efter 2 udekampe i træk mod henholdsvis Helsingør og Vendsyssel, og førstnævnte var modstanderen denne eftermiddag. Helsingør kunne holde et spinkelt håb om oprykning i live med en sejr, mens DE GRØNNE’s chance røg efter nederlaget i Vendsyssel.

Det var også Helsingør som startede kampen bedst, mens DE GRØNNE havde lidt svært ved at få startet motoren op, og efter 22 minutters spil bragede Jacob Schoop bolden op i krydset, bag en chanceløs Danne i målet. Dermed stod den 1-0 til gæsterne. Målet fik vækket DE GRØNNE, og herfra var det en mere lige kamp.

Lige inden pausen fik vi også bragt balance i regnskabet, da Laurits Bust svingede sit gyldne venstreben fra 25 meters afstand, og fjernede edderkoppespindet i venstre målhjørne. En sand perle, der helt sikkert aspirerer til årets mål på Tintshop Park.

Dermed kunne de to hold gå til pause 1-1.

Anden halvleg startede på samme måde som første, bare med omvendt fortegn, denne gang var DE GRØNNE, som var spilstyrende, og vi gjorde det meget svært for Helsingør i eftermiddagssolen.

Og i 69 minut kom forløsningen, da Sui afsluttede et kongeangreb på fineste vis ved at smadre bolden ind bag Helsingør-keeperen, der blev sparket tilbage mod Kronborg med fuld smæk. DE GRØNNE forsatte jagten på endnu flere mål, og flere gange var det tæt på at blive 3-1, men Helsingør formåede at holde stand. De måtte dog alligevel rejse hjem med et 2-1 nederlag i bagagen, efter en anden halvleg, hvor de næsten var statister.

Modsat spillede DE GRØNNE en af de bedste halvlege i dette forår, og fik fortjent også de 3 point. En forløsende sejr for både spillere og tilskuere på Tintshop Park, efter nogle noget skuffende resultater på det sidste.