Vigtig udebanesejr

11/10/2021

1-0 sejre smager bare godt. Specielt, hvis målet kommer indenfor de sidste 10 minutter af kampen. Og det var præcis det der skete mod Brabrand, hvor vores topscorer Mileta Rajovic stod på det rigtige sted.

 

Det var en kamp som var præget af rigtig mange spilstop og dueller. Det var helt sikkert noget som Brabrand havde talt om. At trække så meget tempo ud af kampen som overhovedet muligt. Det var duelspil og frispark på frispark. Det var ikke kønt – men hvad gør det når man vinder?

 

Kampen blev spillet på Brabrands kunstgræsbane, da deres “stadion” stod under vand. De Grønne spillere fik sig noget af et chok, da Brabrand kom på 1-0 efter blot 8 minutter spillet. Et hjørnespark gik hele vejen til bagerste stolpe, hvor en upresset Brabrandspiller nemt kunne heade bolden i kassen. Til alles forundring (og vores held) blev målet annulleret da linjevogteren mente at en Brabrandspiller generede Dannevangs udsyn. Den kendelse var en den meget tvivlsomme ende af skalaen – men vi køber den!

 

Efter 38 minutter fik Brabrand igen bolden i kassen. Men nok en gang, stod linjevogteren med flaget i vejret, for offside. Denne gang var der ingen tvivl. Den var god nok.

 

Og så tilbage til duelspillet og de mange spilstop. For det bar’ kampen meget præg af. Hvis man som tilskuer, var til fodbold for første gang, blev det nok også den sidste. For kønt var det ikke.

 

Vi skulle helt hen til det 82. minut, før Mileta Rajovic kunne heade kampens eneste mål i kassen. Et frispark fra William Lenart lå som den skulle. Et passivt Brabrandhold gav alt for meget plads til vores topscorer, som nemt kunne heade bolden i mål.

 

Kampen i tal:
Brabrand – Næstved

71min: Gult kort til Lasse Nielsen
82min: 0-1, Mileta Rajovic

Startende spillere: Dannevang, Høst, Nielsen, Enemark, Henriksen (’77 M. Christiansen), Garly (’62 Ertugrul), Kongstedt, Christensen, Hassan (’81 Lenart), Holm (’62 Venzel), Rajovic.

 

Link til highlights fra kampen:
https://streaming.2-division.dk/media/1_qkaeudug