Nyheder

04/11/2016

Vi er på vej frem !

Vi har vundet de seneste turneringskampe mod Helsingør og Nykøbing ganske fortjent. I onsdags lavede vi så sensationen og sendte FCN fra superligaen ud af pokaltuneringen – igen. Specielt det lille “igen” gør sejren så meget større. FCN vidste, at det ville blive en vanskelig kamp. De VILLE vinde, men de kunne ikke. Rigtig stærkt af de grønne.

De seneste kampe har betydet, at truppen har fået tanket godt med selvtillid og det kan der også blive brug for på søndag. Dels er modstanderen Vendsyssel FF, som bestemt er en kompetent modstander og dels er vi voldsomt handicappet af karantæner og skader.

Hele 5 spillere er i straffeboksen efter gule kort mod Nykøbing FC; Harun Keser, Jeppe Illum, Jesper Christiansen, Daniel Norouzi og Andreas Baes – ja, man ved dårligt om man skal le eller græde, men det er fakta.

Derudover er Perch og Mertz ude med langtidsskader og der er tvivl omkring Bødker, Bechmann Timm og Malte. Forhåbentligt bliver de 3 klar, men det vides ikke i skrivende stund. Mogens Krogh skal således ud og søge rundt i krogene af truppen for at finde de 16 spillere til kampen og nok også i U-19 truppen. Det glæder vi os til, fordi i pokalturneringen har disse spillere vist, hvad de kan og indeholder.

Vi får således brug for alle ledige spillere og vi får brug for støtte på tilskuerpladserne, fordi det bliver igen på søndag en omgang fight mod en formodet stærkere modstander – men vi viste i onsdags, at den slags kan vi håndtere. Nu på søndag skal vi gøre det igen.

Kampen spilles på Euro Outlet Stadion Næstved nu på søndag d. 6. november 13.45. Kom ud og hjælp de grønne til en endnu en sejr.