Nyheder

23/03/2018

Vi er igang !

I søndags spillede vi vores første turneringskamp i dette oprykningsspil til 1.division og de grønne drenge leverede varen. Mere enkelt kan det ikke siges. Avarta var sjældne gæster i området omkring Næstveds mål og havde vel reelt ikke et forsøg i kampen, der satte Pryts i målet på prøve. De 3 nye – Peter Therkildsen i midterforsvaret, Mathias Andersen på højrekanten og Findur Justinussen i angrebet gjorde det rigtig godt og det lover godt for resten af foråret.

Imponerende var også tilskuertallet, som SN.dk bedømte til 600 frysende fodboldfans på sidelinien på en kold og blæsende martsdag. Vi er priviligerende i Næstved med stor interesse for byens fodboldhold og tak for det. Mon ikke mange kommer igen til næste hjemmekamp – skærtorsdag d. 29 marts kl. 14.00, hvor vi skal møde Kolding.

Nu på søndag gælder det Ringkøbing på udebane, som er et relativt nyt bekendtskab for os. Mest kendt på Sydsjælland er nok holdets træner Nicolai Wael, som nåede et hav af divisionskampe (88 stk.) for de grønne på højeste niveau. Ellers må vi nok være ærlige og sige, at navnene på holdkortet hos Ringkøbing siger ikke den mening fodboldfan på Sydsjælland det helt store. Men vi går til opgaven med stor ydmyghed og er fuldstændig klar over, at vi skal igen – som i søndags – levere en koncentreret og engageret indsats, fordi vil vi ha’ de 3 point med hjem til Sydsjælland.

Ringkøbing tabte i søndags til Kolding og Ringkøbings enlige målscorer, Christian Nissen kom i fokus i den kamp. Både som målscorer og som modtager af efterfølgende 2 gule kort og dermed rødt. Han har således karantæne sammen med holdkammeraten, Lennard Lauridsen, som modtog et gult kort, i kampen på søndag mod Næstved.

Jacob Andersen har scoret 8 mål for Ringkøbing i efteråret, så ham skal vi have et vågent øje med på søndag. Derudover har Ringkøbing i vinterpausen hentet forstærkninger i bl.a. FCM og Esbjerg, men trods dette er træner Wael godt klar over, at Ringkøbing står overfor en stor udfordring i dette forår og opstarten har været præget af en række skader hos de centrale spillere i Ringkøbingtruppen.

Hos Michael Hemmingsen er fokus på egne kvaliteter, som hjemmepublikummet fik mange smagsprøver på i søndags. I det første minut hamrede Munksgaard bolden på stolpen og så var vi ligesom i gang. Og vi havde endda Tarik Mourhrib, Søren Jensen og ikke mindst Daniel Norouzi siddende udenfor. Alle tre er i spil til kampen mod Ringkøbing. Der er god bredde og kvalitet i Næstvedtruppen i dette forår og optimismen er i top.

Kampen mod Ringkøbing spilles kl. 14.00 på søndag d. 25. marts på udebane og hvis man er på de kanter på søndag, så spilles kampen på Green Arena, Fasersled 2, 6950 Ringkøbing.