Velkommen til Jóannes

03/01/2022
Næstved Boldklub henter den Færørske landsholdsspiller Jóannes Kalsø Danielsen
Jóannes Danielsen er 24 år og kommer fra Færøernes suveræne mesterhold Klaksvig.
Sportschef Peter Dinesen ”vi har ledt efter en ny back efter Kasper Mertz er stoppet og Ludvig har vist gode takter på midtbanen, derfor har vi hentet Jóannes, som er landsholdsspiller, har været på årets hold på Færøerne og har spillet mange europæiske kampe mod stærke modstandere. Han er en solid spiller, som vil øge konkurrencen på vores hold og hjælpe os med at opfylde fremtidens mål.
Jóannes siger selv om skiftet til Næstved ”Jeg har valgt at skifte til Næstved, fordi det er en klub som bevæger sig fremad igen og som er på en rejse som jeg gerne ville være med på! Næstveds fremtidige mål matcher mine personlige mål, også glæder jeg mig bare til at give alt hver dag for Næstved.