Vanvittig kamp på Tintshop Park

21/03/2022

SIKKE EN KAMP

Vi håber ikke at der var nogle der tog tidligt hjem fra stadion. I så fald, gik de glip af noget af en afslutning af vores grønne spillere.

Men før det store show gik i gang, skulle vi igennem noget af en rutchebanetur. Mange fik nok kaffen galt i halsen, da vi efter 28 minutter var bagud 0-3. De Grønne spillere stemplede slet ikke ind i kampen. Om det var nervøsitet eller om man var overtændt er svært at pege på. Men et eller andet var i hvert fald helt galt med vores spillere. Helt simple afleveringer mislykkedes og spillet blev domineret af gæsterne fra HIK. Det var ikke det, de 1235 tilskuere havde forventet på en solbeskinnet Tintshop Park.

Det gik galt efter blot 12 minutter. Her blev De Grønne fanget da de byggede spillet op og en helt fri HIK spiller kunne nemt lægge bolden i det lange hjørne. Et kvarter senere gik det stærkt, da HIK scorede to hurtige mål. Først efter et langt indkast, der blev sparket i kassen efter noget ping-pong-spil i Næstveds målfelt. To minutter senere scorede HIK igen, efter et indlæg fra De Grønne. Her blev for mange grønne folk fanget fremme og HIK kunne uforstående løbe en omstilling, hvor de var 2 mod 2. Den blev udnyttet koldblodig af en HIK spiller som fangede Dannevang på det forkerte ben. 0-3.

Men. Der er altid et ‘men’. Heldigvis viste vores grønne spillere stor moral ved at kæmpe sig tilbage inden pausen. Først skulle der lidt held til. Mileta Rajovic sparkede et frispark mod mål, som blev rettet af i muren og snød målmanden. 1-3. 4 minutter senere skulle Mathias Holm gøre det til 2-3. Det skete efter en dødbold. Et højt indlæg røg til bagerste stolpe, hvor anfører Jesper Christiansen spillede bolden på tværs til en helt fri Holm, som ikke kunne andet end at score. 2-3.

Ved reduceringen til 2-3 kunne man fornemme et comeback af de helt store for De Grønne.

Den kom også. Dog lidt sent. Men bedre sent end aldrig.

I det 80. minut kunne Mark Kongstedt gøre det til 3-3 efter et fladt cutback indlæg fra indskiftet Frederik Christensen. Kongstedt lavede en smart dribling i det lille felt, og sparkede den flot op i hjørnet med det mindre gode venstreben.

Og så skulle vi mærke, hvad Næstved Stadion kan på sine bedste dage. Uret stod på 95:45 og der resterede kun ganske få sekunder af kampen. En tackling fra Enemark endte på forunderligvis for fødderne af Rajovic. Rajo’ tæmmede bolden flot og sparkede den sikkert i kassen – til kæmpe jubel over hele stadion.

Hvilken afslutning!

Kampen i tal:
12′ 0-1: HIK
26′ 0-2: HIK
28′ 0-3: HIK
31′ 1-3: Rajovic
35′ 2-3: Holm
80′ 3-3: Kongstedt
96′: 4-3 Rajovic

Truppen:
Dannevang
Høst
Christiansen (c)
Enemark
Kalsø (74′ Nielsen)
Garly (46′ Henriksen)
Kongstedt
Njai (74′ Madsen)
Holm (63′ Christensen)
Hassan (74′ Freitag)
Rajovic

Gule kort: Enemark, Hassan og Nielsen.