Uafgjort i SønderjyskE

30/08/2022

Det var en kamp som kan skæres over i to. SønderjyskE lignede et hold som havde styr på tingene, efter de var kommet foran 1-0 midt i første halvleg. Målet til 1-0 kom efter en opspil i SønderjyskE’e højre side, hvor de fandt Emil Frederiksen centralt i banen. Han kunne upresset vende om og sparke mod mål, udenfor feltet af. Det lignede at Dannevang ikke kunne se bolden, da den strøg ind i det lange hjørne. 1-0 til hjemmeholdet.

Resten af 1. halvleg var SønderjyskE dominerende på bolden, og vi blev aldrig rigtig farlige.

Heldigvis består en fodboldkamp af to halvlege og én pause. Den pause kom godt for os, da vi kom ud som forvandlet til 2. halvleg. Her blev vi dominerende på boldbesiddelsen, dog uden at blive rigtig farlige indtil 1-1 målet.

Vores mål kom efter en omstilling, hvor Sui fandt Häuser på højrekanten. Han lavede et fladt indlæg til Mileta Rajovic, der sparkede mod mål. Hvor den bold var havnet henne vides ikke, men heldigvis sparkede han den direkte ind i en SønderjyskE spiller, som rettede bolden af og endte i kassen bag en sagesløs SønderjyskE målmand.

Resten af kampen stod der Næstved på. Og vi kan faktisk godt ærgre os over at vi ikke fik en sejr med hjem til Næstved. Vores anfører Jesper Christiansen havde en kæmpe chance for at bringe os på 2-1. Den chance kom efter et hjørnespark, hvor den havnede for fødderne af ‘Joc’. Han fik desværre ramt den for meget på hælen, hvilket resulterede i at bolden røg forbi mål.

Og når alt kommer til alt, må 1-1 siges at være et fair resultat.