Nyheder

14/12/2017

u17 cheftræner gør status på første halvår U17 Divisionen

U17 Divisionscheftræner Anders Bergendorff gør status på første halvår i U17 Divisionen.

Holdet har netop afsluttet en – på mange måder – krævende og flot halvsæson, hvor holdet og mange individuelle spillere virkelig har taget højdespring de seneste seks måneder.

-Vi har netop afsluttet en sæson som på flere parametre har været over forventning og mere end godkendt. Vi startede tidligt i sommerferien med flere daglige træninger, spillestilsoplæg, spillersamtaler og videosessioner, hvilket – jeg tror – gjorde, at vores tryk og udtryk på – og uden for banen – aldrig har været tydeligere.

-Indstillingen og tilgangen til træningerne har været eminent og drengene skal virkelig have stor ros for, at knokle til hver eneste træning. Vi har haft stort fokus på tilgangen til vores træningerne og kravene til spillerne i disse – den har de grebet!

Den flotte halvsæson har ikke været uden fokus på udviklingen af de enkelte spillere, og U17-årgangen ser lovende ud for fremtiden:

– Jeg synes vi har balanceret rigtig fint, imellem at hente så mange point som muligt uden, at gå på kompromis med udviklingen af den enkelte spiller, som stadig er det vigtigste på U17. Dette måske bedst symboliseret ved, at vi permanent har rykket Jeppe Rømer på U19.

-Vi har spillet flere kampe imod topholdene uden flere af vores bærende spillere. Både Johan Lykkeberg og Jeppe Rømer har fået mange kampe i U19 Divisionen, ligesom Mikkel Seiffert og Laurits Larsen flere gange har banket på til startopstillingen. Vi har haft mange spillere i optræning til U19, ligesom flere førsteårs har prøvet kræfter med U19 træningerne.

Hvis du skal udpege ét eller flere højdepunkter fra efteråret, hvilke vil du så fremhæve:

-Jeg vil fremhæve sæsonens første 13 kampe, en periode på tre måneder, hvor vi taber to kampe, til HIK og rækkens førerhold Viborg.

-Hvis jeg alligevel skal fremhæve ét højdepunkt, vil jeg fremhæve pokalkampen imod Brøndby IF (nummer 1 i U17 Ligaen) som kom med alt de havde. Vi kommer på 2-2 og ender med, at tabe 3-4 efter, at have presset dem godt i bund den sidste del af kampen. Efter kampen sidder drengene og er vildt skuffede. Og det symboliserer præcist hvordan vores efterår har været.

 

Anders Bergendorff

U17 Divisionscheftræner