Nyheder

24/08/2018

Turen går til Silkeborg

Gensyn med Michael Hansen

Næste søndag skal vi en tur til det midtjyske og møde et hold, som både sportsligt og stationmæssigt kører på superliganiveau. Silkeborg er et hold, som naturligt hører hjemme i superligaen og derfor er det ekstra motiverende, at skulle møde sådant et hold. Det er sådanne kampe, som de grønne løb rundt og drømte om dengang, der stod 2. division på menuen.

Silkeborg har, ligesom de andre nedrykkerne, Helsingør og Lyngby, haft det svært her i 1. division. Det er svært at omstille sig fra, at skulle stå dybt søndag efter søndag og forsvarer det ene point, som man har, når kampen starter – og så til den nuværende situation, hvor fans og omgivelser forventer, at Silkeborg bare tromler igennem 1. division og spiller offensiv, flot fodbold. Det har da også være svært for Silkeborg og det har kostet træner Peter Sørensens jobbet som træner og manager for Silkeborg efter 1 point i de 3 første kampe. Ind er kommet vores egen Michael Hansen, som har et utal af superligakampe for Næstved i rygsækken. Michael er dog “blot” reserve/subsitut for Kent Nielsen, som tiltræder næste sommer og hvor Michael skal tiltræde en rolle som “Head of Coaching” i Silkeborg.

Det med det offensive har været problembarnet for Silkeborg, som blot har scoret 3 mål i 5 turneringskampe, men de 3 mål er så scoret i de seneste to kampe, så Michael Hansen er ved at få skik på Silkeborgholdet – så småt – fordi den seneste kamp mod Viborg viste, at træerne vokser ikke ind i himlen. En 1-0 føring blev på et kvarter forvandlet til 1-3 og medierne i det midtjyske hviskede om fysiske mangler på holdet – at Silkeborg måske ikke var i den bedste fysiske form. Humøret kan heller ikke være det bedste efter kampen mod rivalerne fra Viborg.

Modsat er de grønne fra Næstved i bragende godt humør. En god kamp mod Hvidovre blev belønnet med 0 point. Det kunne godt have resulteret i hængende skuldre og almen mismod, men ikke hos Michael Hemmingsens tropper. Det betød bare, at de grønne skruede op for kynismen og tog 3 sikre point mod topholdet fra HB Køge, som ikke have sat point til – før de skulle til Næstved.

Nu gælder det Silkeborg med Michael Hansen på sidelinien. Et meget spændende opgør, hvor nye point til grønne vil gøre tabellen for NordicBet Ligaen ganske interessant, at kigge på. Vores mål er fortsat hurtigst muligt, at sikre os nok point, så vi kan forblive i denne række også i næste sæson og vi har ganske god fart på indfrielsen af den målsætning.

Ingen af holdene har spillere i karantæne, men 3 kampe på en uge sætter sit præg på truppen og Næstved-truppen trækkes med en del småskader inden opgøret på søndag. Heldigvis er truppen bred, så Michael Hemmingsen skal nok få sammensat en spændende start-11’er til kampen.

Har du tid og mulighed, så start bilen. Kampen spilles på Jysk Park, Ansvej 108, 8600 Silkeborg på søndag d. 26. august kl. 13.45. Rigtig god kamp.