Nyheder

03/11/2015

Torsdags kamp i Lyngby

 

Torsdag den 5. november skal Næstved allerede i gang igen, og denne gang på udebane mod Lyngby Boldklub.

Lyngby ligger i øjeblikket på 1.  pladsen dog kun med en bedre målscore end Vendsyssel. Og det er vores skyld, da vi netop tog point fra nordjyderne.

Lyngby er ubesejret i de sidste 7 kampe, og har endnu ikke tabt på hjemmebare i turneringen, kun AaB har formået at vinde 1-2 på deres bane.

Men deres forsvar er til at tale med, og bundproppen FC Vestsjælland opnåede en uafgjort 4 – 4 for en god uge siden, så alt er muligt på torsdag.

Hos “De Grønne” er der stadig tvivl om Henrik Kildentoft og Daniel Jørgensen bliver klar,  men ellers ser det godt ud. Holdet er ved at få stabiliseret forsvaret, og i en udekamp mod topholdet, kan ingen vel fortænke Næstved i at spille på omstillinger, og så er vi bare farlige.  Stefan Nygaard ser ud til at være kommet i gang, Kevin Bechmann Timm mangler stadig at få marginalerne på sin side ,  og mon ikke Sammy Adjei snart lufter sit store potentiale.

Men lad os se hvad cheftræner Mogens Krogh finder på – det kunne være sjovt med point her, og så vil vi helt sikkert se hans skæve smil.

Kampen er en tv-kamp, men vi håber at rigtig mange Næstved fans vil hjælpe gutterne på stadion.

 

Kampen fløjtes op kl 19.00 og spilles på:  Lyngby Stadion, Lundtoftevej 53, Kongens Lyngby.