To testkampe på to dage

10/02/2021

To dage med to testkampe. Det var udgangspunktet for vores grønne spillere. Først stod Amager for skud i torsdags (d. 4/2) og derefter FC Roskilde om lørdagen (d. 6/2).

Fremad Amager kampen blev en kamp som mindede meget om en turneringskamp. Begge hold spillede i højt tempo, men passede også på eget mål. Amager, som spiller deres første betydningsfulde kamp 6 dage senere. Man kunne godt frygte at de ville køre et Næstved hold over, som stadig er tidligt opstartsfasen. Det var dog ikke tilfældet. Det var en meget lige kamp, som De Grønne vandt 1-0, på mål af Ahmed Hassan efter et frispark. Det blev også en kamp, hvor der blev brændt store chancer i begge ender – noget som man normalt ser skarpe angribere score på. De fleste af chancerne tilfaldt De Grønne som snildt kunne have vundet større.

Starteren til kampen mod Amager så således ud:
Anker – Mertz – Christiansen – Nielsen – Korang – Njai – Schmitt – Edson – Can – Hassan – Rajovic.

Se målet her.

Mod FC Roskilde var kortene blandet godt. Mange af vores unge talenter fik chancen for at vise deres værd. Det var tydeligt at det var et Næstved hold som ikke havde spillet særlig meget sammen. Kampen var præget af mange misforståelser og fejlafleveringer for De Grønnes side. Men der var også mange gode individuelle præstationer. Specielt i starten af kampen var De Grønne farlige på omstillinger. Dog uden held. Roskilde satte sig på det meste af spillet i 1. Halvleg, uden at skabe det helt store. En dyb bold skulle der til at Roskilde bragte sig foran. Her loppede en Roskilde angriber den over vores nye målmand Dannevang. Dannevang som stod en rigtig fin kamp. I 2. halvleg kom nogle af de rutinerede kræfter på banen. Det, kombineret med at Roskilde begyndte at skifte deres ud, ændrede kampen fuldstændig. Der stod nu Næstved på det hele. Et truende nederlag blev også vendt til en sejr, på mål af Kasper Mertz og Lasse Nielsen. 2-1 endte kampen til De Grønne.

Starteren til kampen mod FC Roskilde så således ud:
Dannevang – Kroner – Mertz – Cordua – Aleksa – Lenart – M. Christiansen – Garly – Madsen – T. Pedersen – Thrane

Se målene her.