To forskellige kampe på én uge

25/08/2022

Vejle – Næstved

Av. Sikke en lussing i Nørreskoven mod Vejle. Tenniscifre på 0-6 er ikke hverdagskost for os. Men som vores kære sundhedsminister så fint skrev, efterfølgende på vores Facebook; “Husk, det handler ikke om, hvordan man falder. Det gør vi alle. Det handler om, hvordan man rejser sig igen. Og vi har så stor tro på jer, på hele holdet, lederne og klubben, at vi ved, I kommer stærkere igen”. Det har han så sandelig ret i. Så lad os håbe at vi rejser os mod Nykøbing.

Selvom det lyder dumt, så synes jeg resultatet blev 2-3 mål for stort. Vejle skulle (måske) have haft rødt kort efter 2 minutters spil, hvor en Vejle forsvarsspiller brækker benet på Njai. Han modtager ikke engang et gult kort… I 20-25 minutter efter 1-0 målet, har vi egentlig fuld kontrol over kampen, hvor det mest af alt ligner en træningsøvelse, hvor Vejle er det forsvarende hold. Med til historien skal det lyde, at vi aldrig rigtig blev farlige, trods den store boldbesiddelse. Da Vejle scorer til 0-2 er det som om at luften går af ballonen for De Grønne spillere. 1 minut senere scorede Vejle til 0-3, og kampen var mere eller mindre afgjort.

Næstved – Nykøbing

Kampen mod Nykøbing var nærmest en kontrast til kampen i Nørreskoven. Modsat kampen i Vejle, blev De Grønne farlige på stort set samtlige angreb vi havde mod Nykøbing i kampens første 25minutter. Her kunne vi sagtens have ført med tre-fire mål. Nykøbing kom på ingen måde ud til kampen, hvilket gav en tidlig scoring fra Mark Kongstedt efter bare 6 minutter. 5 minutter senere blev Mads Agger nedlagt i feltet, hvor Mileta Rajovic var sikker fra pletten til 2-0. Yderligere 5 minutter senere blev et indlæg fra Kongstedt blokeret med armen, hvilket gav endnu et straffespark til De Grønne. Nok en gang var det Mileta som skulle sparke. Desværre hamrede han bolden på overliggeren og ud.

Efter den voldsomme start, gik kampen mere ‘i sig selv’. De Grønne holdte fint i bolden, uden at blive rigtig farlige. Heldigvis havde Nykøbing intet modsvar til De Grønnes dominans. Kun en enkelt gang blev de farlige på en omstilling, hvor Dannevang måtte ud i en flot fodparade. Den mulighed kunne sagtens have bragt spænding ind i kampen igen.

Vi skulle helt hen til kampens 86. minut, før vi fik lukket den. Det blev gjort af indskiftet Mads Freitag, som nemt kunne sparke bolden i kassen, efter en misforståelse af Nykøbings målmand og forsvarsspiller, som ikke kunne blive enige om, hvem der skulle tage bolden. Det takkede Freitag for, og kampen var hermed lukket.

Nu venter en utrolig svær udebanekamp på fredag mod SønderjyskE.