Nyheder

06/09/2019

Tilbage til fortet

Efter udekampen mod Fremad Amager og Hillerød i pokalen skal vi nu endelig hjem til fortet – ProfagroupPark. Vi ser frem mod kampen på søndag, hvor vi får besøg af FC Roskilde. De seneste turneringskampe har – generelt set – været positive for de grønne. Vi har fået stabiliseret forsvaret. Et eneste mål har vi lukket ind i de seneste tre turneringskampe og en god defensiv er altid forudsætningen for gode resultater. Vi ville naturligvis også meget gerne have haft et resultat på Amager i den seneste turneringskamp, men en typisk 0-0 kamp endte desværre med en enkelt pind til hjemmeholdet. Held og uheld er som regel jævnt fordelt hen over en sæson, så vi må have lidt til gode.
På søndag gælder det FC Roskilde, som har været igennem noget af en sommer med mange udskiftninger i spillertruppen og en overgang fra fuldtids- til deltidsfodbold. Generelt består truppen nu af spillere, hvor mange er ukendte for mange grønne fans, men nogle kender vi bestemt. Finnur Justinussen er efter et halvt års – næsten – fodboldpause, hvor han spillede hyggebold, tilbage i divisionerne og er nu tilknyttet FC Roskilde. Finnur er ikke tilbage i den form, som gjorde ham til publikumsfavorit hos de grønne, men han er på vej. Han scorede i pokalkampen i tirsdag, men ellers frister han en tilværelse som reservespiller og sad på bænken under hele kampen for FC Roskilde mod Fredericia. FC Roskilde kan også byde på forsvarsgeneralen Daniel Jørgensen, der ligesom Souheib Dhaflaoui og Frederik Vang Larsen har spillet for de grønne. Dhaflaoui har faktisk scoret ikke mindre end 3 mål i denne sæson, så ham skal vi holde specielt øje med på søndag. Han scorede ligesom Finnur i tirsdags for FC Roskilde.
FC Roskilde har tabt de seneste 3 turneringskampe og har fået lige nøjagtigt så svært en start, som “eksperterne” havde spået før sæsonen. Holdet har scoret i samtlige turneringskampe, så offensiven fejler bestemt ikke noget, men der bliver begået for mange personlige fejl nede bag ved og det bliver straffet med det samme i denne NordicBet Liga, så opskriften for de grønne er den samme som mod Vendsyssel. Vi skal udnytte vores gode momentum på vores hjemmebane, ProfaGroupPark, og holde Roskildes offensiv i kort snor i begyndelsen af kampen og forhåbentlig lukke luften ud af Roskilde-offensiven med et hurtigt mål.
Roskilde kunne med bare en smule held have haft en del flere point. De har bestemt været godt med i deres kampe og spiller for spiller har de et godt hold. Det bliver en svær kamp på søndag.
Vi kan nu udelukkende koncentrere os om turneringen efter et skuffende nederlag i pokalen i tirsdags. De grønne har i denne uge været en tur i Hillerød og spille pokalkamp. Som altid i en lidt anderledes opstilling end normalt, men en opstilling, der burde være god nok til, at slå et 2. divisionshold. Det lykkedes så ikke i tirsdags og det er vi ærgerlige over, men turneringen har og vil altid have 1. prioriteten.
FC Roskildes Lucas Reinhold Steen blev udvist i holdets kamp mod Fredericia og sidder derfor ude med karantæne. De grønne har ingen i skammeboksen. Roskilde kan derimod give turneringsdebut til bl.a. Lee Rochester, som er hentet til domkirkebyen i allersidste øjeblik før transfervinduet lukkede efter et ophold i Norge. En rigtig dygtig og farlig offensivspiller, der kan afgøre en kamp helt alene. Ham skal vi passe på søndag.
Kom til ProfagroupPark på søndag og hjælp de grønne til 3 nye point. Kampen spilles søndag d. 8. september kl. 13.45 på ProfagroupPark, Rolighedsvej, Næstved. God kamp.