Tilbage på sporet med smal sejr

22/11/2021

Kønt var det ikke. Men hvad betyder det, når man vinder. Èt måls sejre er altid de bedste – tro det eller ej, det er de. Årets sidste kamp blev vundet med 1-0 over Brabrand, efter Mileta Rajovic nemt kunne score sit 12 sæsonmål. Han kunne ligeledes fejre at have skrevet under på en ny kontrakt med boldklubben.

Gode afslutninger er vigtige, ikke kun i fodbold, men generelt i livet. Så en sejr i den afsluttende kamp var vigtig for hele klubben. 0-5 nederlaget til Kolding skulle ikke være det man stod tilbage med.

Kampen mod Brabrand var ikke noget at skriv hjem om. Den var duelpræget og banen gjorde det ikke nemt at spille poleret og flot fodbold. Men det var noget som De Grønne spillere var forberedte på, specielt efter sidste kamp mod Brabrand, hvor vi også vandt 1-0.

Brabrand kom klart bedst ud til kampen, og sad tungt over De Grønne de første 15-20 minutter. Heldigvis blev de aldrig rigtig farlige. Herefter overtog De Grønne stille og roligt kampen. Men ligesom Brabrand, blev De Grønne heller ikke rigtig farlige. De største chancer tilfaldt vores topscorer, Rajovic. Både på et hovedstød og et spark med hans venstreben blev han farlig, men sigtekornet var ikke indstillet korrekt – endnu.

Den største Grønne chance tilfaldt dog Mark Kongstedt i 2. halvleg. Her blev han spillet helt fri i Brabrands målfelt. Desværre blev hans skud blokeret af en Brabrandspiller.

Vi skulle hen til det 73. minut, før vi kunne rejse os fra vores sæder og juble over De Grønnes mål. Brabrand så ellers ud til at have styr på en farlig omstilling af indskiftet Julius Madsen. Netop som chancen var løbet ud i sandet, valgte en Brabrandspiller at tage alt for let på tingene. Han fik ikke orienteret sig, og F. Christensen kunne nemt snuppe bolden og spille Hassan fri. Hassan fik afsluttet godt med hans venstreben, men målmanden fik hånden på afslutningen. Heldigvis for De Grønne, fik han pareret bolden lige ud til en helt fri Mileta Rajovic, som kunne score sæsonens nemmeste mål.

Herefter forventede man et pres fra Brabrand – men det udeblev og kampen kunne køres sikkert i hus. Fantastisk afslutning på en fantastisk halvsæson.

Kampen i tal:
’73: 1-0 Mileta Rajovic

Truppen:
Dannevang
Kroner (’65 Holm)
Christiansen
Enemark
Høst
Henriksen (’78 Garly)
Kongstedt
Christensen
Njai (’56 Madsen)
Hassan
Rajovic

Gule kort: Kroner, Rajovic og Hassan