Tilbage på sporet

11/05/2021

Efter en kæmpe skuffelse mod Skovshoved på hjemmebane, så kunne De Grønne spillere næsten kun skuffe igen i weekenden, da bundproppen AB Tårnby skulle besejres. Alt andet end en sejr ville være en kæmpe skuffelse. Sådan gik det heldigvis ikke.

De Grønne lagde et tungt pres på AB Tårnby fra start af. Indenfor de første 5 minutter havde De Grønne sikret sig 4-5 hjørnespark, som næsten allesammen blev farlige. Der skulle gå et kvarter før vi fik hul på bylden. Endnu et farligt hjørnespark skulle der til. Ahmed Hassan kom højest og gjorde det flot til 1-0 med hovedet.

De Grønne spillere nåede ikke at glæde sig særlig meget over 1-0 målet. To minutter senere ramte AB Tårnby os på en omstilling, og de kunne nemt gøre det til 1-1.

Heldigvis skulle der kun gå 10 minutter før at Lasse Nielsen ikke kunne undgå at score. Et langt indkast ramte to-tre mand og landede for fødderne af Nielsen, som nemt kunne sparke bolden i kassen.

Resten af kampen foregik i langsomt tempo, mange dueller og en bold der hoppede og dansede på 2. Divisions klart dårligste bane.

En sejr er en sejr.

I næste uge venter der en helt anden opgave, og en helt anden bane. De Grønne skal spille mod HIK på fredag kl. 19:00, på deres kunstgræsbane. Her må det formodes at kampbilledet er et helt andet.