STOR NYHED FOR DE GRØNNE

28/01/2022

Sydbank forlænger sin hovedsponsoraftale

De positive historier fortsætter hos De Grønne. Vores mangeårig hovedsponsor Sydbank, som igennem de sidste 8 år har været en loyal hovedsponsor for Næstved Boldklub, har netop forlænget sin hovedsponsoraftale, så den også er gældende for den kommende sæson, hvilket vi naturligvis er rigtig glade for. Direktør Peter Nielsen siger: ”Det har været vigtigt for os at forlænge vores samarbejde med Sydbank frem mod den nye sæson. Det giver os selvfølgelig lidt arbejdsro og at vi allerede nu inden det vigtige forår, har fået sat vores underskrifter på aftalen, er bare fantastisk. Vi har været særdeles glade for vores samarbejde med Sydbank igennem alle årene. Et samarbejde som år efter år blot er blevet tættere og stærkere”.

Bag forlængelsen står igen områdedirekør i Sydbank Jesper Wimmer. Han siger om forlængelsen:  ”Vi har med stor glæde støttet klubben og fået meget ud af sponsoratet, så vi fortsætter selvfølgelig. Nogle gange er det godt at ryste posen og at prøve nyt, hvorfor vi fremadrettet er tre hovedsponsorer.
Både klubben og vi mener, det er godt ikke at lave en ‘plejer’, når det gælder store sponsoraftaler, men at prøve nye samarbejder, så vi hele tiden bliver skarpe og spiller hinanden bedre – ligesom på banen.
Vi fortsætter som hovedsponsor sammen med Meny og Mærk Næstved – og det ser vi frem til. Vi er alle meget glade for samarbejdet og sponsoraftalerne, vi gennem mange år har støttet klubben med, så Sydbank har været og er fortsat en loyal sponsor i Næstved Boldklub.

Som bank og med Sydbank Fonden samt med Trelleborgfonden støtter vi jo alt det, vi kan og som giver mening her i Næstved. Og det gør vi med glæde, ordentlighed og sponsoraftalerne på rette sted”.

MENY ØSTERGADE indtræder som hovedsponsor på lige fod med Sydbank og Mærk Næstved

En anden lokal og loyal partner gennem mange år, Meny Østergade, har valgt at støtte endnu mere op omkring De Grønne. Her fra årsskiftet er de ny hovedsponsor, hvilket man selvfølgelig jubler over i Næstved Boldklub. Direktør Peter Nielsen siger: ”Det er intet mindre end fantastisk. Lars har i flere år været en tæt, loyal og støttende samarbejdspartner. En partner som er utrolig engageret og som har de samme ønsker for klubben og byen, som vi. Det er derfor en stor fornøjelse, at vi nu skal til at spille med et Meny-logo på trøjerne”.

Også hos Meny Østergade glæder man sig over den nye titel. Købmand Lars Holm siger: ”Jeg har været med de sidste 19 år og har støttet op om klubben i med- og modgang og nu var muligheden der for at støtte lidt ekstra op i form af et hovedsponsorat. Jeg har alle dage været glad for mit engagement her og jeg er rigtig glad for den retning, der nu er sat af de nye ejere. Næstved Boldklub vil være og er lokalt forankret og derfor er det jo et perfekt match, da Meny Østergade og jeg ligeledes er lokalt forankret og brænder for at gøre en forskel for byen og byens borgere”.

3 lokale hovedsponsorer på trøjen

Når forårssæsonen fløjtes op lørdag den 12. marts, så vil det nu være med 3 lokale hovedsponsorer på trøjen.

Sydbank og Mærk Næstved bliver siddende og de får nu selskab af et Meny-logo.

Vi glæder os til at vise dem frem