15/06/2013

Sponsor fornyelser

I  uge 24  er det  en KÆMPE fornøjelse at præsentere følgende markante fornyelser:

image003

Hotel Vinhuset i Næstved har valgt at opgradere engagementet med Næstved Boldklub til Super Partner kategorien. Foruden at være Netværkssponsor og Business Club Plus medlem, og ikke mindst madleverandør til vores sponsor arrangementer, ja så har Hotel Vinhuset købt sig til yderligere eksponering på Næstved Stadion.

nybolig
Nybolig Erhverv i Næstved har netop forlænget aftalen, som Business Club Plus medlem. Et samarbejde som har stået på i en årrække, hvorfor det er glædeligt, at vi kan fortsætte samarbejdet for endnu en periode. Vi takker, og ser frem til det fortsatte samarbejde.

npctryk

NPC Tryk A/S i Næstved befinder sig i en spændende udvikling. NPC Tryk A/S i Næstved og Grafikom A/S i Maribo har slået sig sammen i et fælles selskab, som ruster dem til at løfte alle de spændende opgaver som fremtiden byder på – men fortsætter med begge de kendte navne. Det er derfor glædeligt, at man fortsat ser muligheder i samarbejdet med Næstved Boldklub.