Sikker sejr på hjemmebane

05/10/2022

Efter nederlaget til Silkeborg i pokalen, i onsdags, skulle De Grønne vende skuden tilbage på ret køl igen mod Hillerød. På papiret lignede det en stensikker sejr til De Grønne mod et hold vi har haft godt styr på i de seneste opgør. Hillerød er bundprop og vi spiller som et tophold. Derfor lignede det også en kamp som De Grønne ville vinde stensikkert.

Stensikker blev det ikke. Og alligevel. De Grønne spillere hev en 2-0 sejr hjem. Det var ikke den kønneste kamp på Tintshop Park, men alligevel var sejren aldrig rigtig i fare. Hillerød havde ikke meget at skyde med, rent offensivt. Derfor var det også en forløsning da vi scorede til 1-0 efter 17 minutter. Og I ved udemærket godt, hvem der scorede. Ham der altid gør det for os. Mileta Rajovic – selvfølgelig. Et flot opspil af De Grønne som endte hos ‘Sui’, der fik sparket på mål. Målmanden kunne kun parere bolden ud i feltet igen. Her stod Rajo klar til at lave sæsonens nemmeste mål for ham. Et rigtig angribermål.

Efter 1-0 målet gik kampen så småt i dvale. Ingen af holdene skabte de helt store chancer. Dog havde De Grønne klart mest spil, og var også klart farligst. Der skulle stå 72 på stadion-uret, før Mark Kongstedt mere eller mindre kunne lukke opgøret, da Sui igen stod for forarbejdet. Et opspil i vores højreside, endte med en dybdebold til Sui som lavede et perfekt indlæg til ‘Kong’, der flot hoppede op og headede bolden stensikkert i kassen. 2-0 til De Grønne.

Herefter var der ikke de store chancer til nogle af holdene.

Det var ikke den bedst spillende kamp af De Grønne. Men som tophold oftest gør, så vinder de, de mindre gode kampe.

På Søndag gælder det lokalopgøret mod HB Køge, på Tintshop Park. Vi ses!