Sejr over Slagelse!

15/03/2021

Forårets første kamp blev en vellykket en af slagsen. Naboerne fra Slagelse var på besøg. Det er sjældent at man som vindende hold siger at “resultatet ikke var retvisende” – men det var ikke desto mindre tilfældet i denne kamp. Det var en kamp, hvor der stod Næstved på alt. Kun et dumt boldtab i slutminutterne gjorde det spændende.

Den helt store helt fra De Grønne var Can Özkan. Med sine to scorringer var han manden i skysovs. Cans første mål var en erobring på midten, hvorefter Hassan fandt Can i et dybdeløb. Can førte bolden hele vejen ind i feltet, hvor han koldblodigt sendte den fladt i netmaskerne.

På Cans andet mål fik han en god portion hjælp af Slagelses målmand, som tog godt og grundigt fejl af et indlæg fra Can. Vinden tog fat i bolden og fangede Slagelses målmand for langt ude af målet. Forgæves prøvede han at skovle bolden over mål, men han kunne ikke nå at redde sin fejlplacering. 2-0!

Som beskrevet ovenover, så var det kun personlige fejl der kunne skabe problemer for os. Det var også grundlaget for Slagelses reduceringsmål. Et dumt og unødvendigt boldtab på midten gav Slagelse en omstillingsmuglighed, som de udnyttede via et par afretninger.

Heldigvis blev Slagelse ikke yderligere farlige (som de i øvrigt ikke havde været det meste af kampen igennem).

Se målene her.