Sejr i sidste test

08/03/2021

Det blev til en sejr på 2-0 til De Grønne over Skovshoved i den sidste testkamp. Det må siges at være et rigtig godt udgangspunkt inden sæsonpræmieren på søndag mod Slagelse.

Det var en kamp som startede med en masse direkte fodboldspil. Ingen af holdene kunne sætte sig på spillet. Det skal siges at forholdene gjorde det utrolig svært at spillede flot fodbold. Banen mindende om en sandkasse og vinden var perfekt til wind surfing. Det kunne også ses på spillet, som bestemt ikke var teknisk og poleret fodbold.

Efter de første 15-20 minutter stod der Næstved på stort set alt. Vi dominerede i store dele af kampen, hvilket resultatet også afspejler. Kun et par gange blev Skovshoved farlige. Specielt i 1. halvleg havde de en friløber som opstod efter et Næstved hjørnespark. Heldigvis afværgede Dannevang flot i målet.

Det blev til 1-0, efter en bolderobring højt oppe på Skovshoveds bane. Aleksa spillede bolden indover til en helt fri Mileta Rajovic, som nemt kunne gøre det til 1-0.

De først 20 minutter af 2. halvleg, var Næstved altdominerende. Her kunne vi have gjort det til både 2-0 og  3-0. En flot omstilling gjorde det til 2-0. Der skal lyde en stor ros til både Can og Rajovic, der udspillede Skovshoveds forsvar, som var det en træningsøvelse i 3 mod 2. Rajovic spillede Can fri, som efterfølgende sparkede den flot ind i det lange hjørne.

Det sidste kvarter af kampen, som bar præg af flere udskiftninger hos begge hold, gjorde kampen til en rodet affære.

En stærk præstation af De Grønne, som nu er klar til sidste halvdel af sæsonen.

Kampen i tal:
1-0: Rajovic
2-0: Can

Holdet:
Dannevang (45/Anker)
Aleksa (65/M. Christiansen) – Nielsen – J. Christiansen (65/Kroner) – Mertz (80/Cordua) – Steen (65/Korang)
Njai – Edson – Hassan
Thrane (45/Can -> 70/Holm)
Rajovic (70/Thrane)