Nyheder

26/04/2018

Så kører bussen

Næstved har nu en rigtig god mulighed for, at få skabt måske afgørende afstand til forfølgerne i oprykningsræset til det forjættede land, 1. division efter et drama af dimentioner i det vestfynske i lørdags. Der er nu 4 point ned til nummer 3, som pt. indtages af Jammerbugt FC og vi har med en sejr på søndag mulighed for at øge dette pointtal, da klubberne under os møder hinanden på kryds og tværs i denne runde 8 af dette oprykningsspil. Jammerbugt FC møder Avarta og Kjellerup møder Marienlyst, så næsten uanset hvad der sker i weekend, så vil der blive rokeret en del i tabellen efter weekendens kampe.

Kampen i lørdags var en fantastisk oplevelse for de grønne fans, som havde taget turen til Middelfart. Det er dog ikke en mulighed, at snakke om kampen i lørdags uden straks at fremhæve vores 9’er, vores spidsangriber og skal vi helt op på den verbale skala – vores fodboldmæssige frelser. Nøj, hvor var det et vigtig overtidsmål, som Finnur Justinussen fik hamret i kassen i lørdags og det er ikke fair, at kalde hverken mål 1 eller mål 2 for heldige. Det, som Finnur prøvede på ved begge mål – det lykkes – og så er det vel ikke held. Det er dygtighed.

Det betyder rigtige meget for hele holdet, at have en spidsangriber med mål i støvlerne og masser af selvtillid og det lover godt for resten af dette forår. Specielt, fordi Finnur “havde gået lidt stille med det” i de sidste kampe og ikke var kommet frem til de store chancer. Nu er modstanderne nødt til at have et par øjne på ham hele tiden og det vil give endnu mere plads til vores kreative, offensive spillere – ganske enkelt gøre os væsentlige mere målfarlige.

Der er derfor alt mulig grund til at komme ud på Næstved Stadion på søndag og se et Næstved hold i forårsstemning. Det kan blive en fantastisk kamp at kigge på.

FC Sydvest har ikke prøvet, at vinde i dette oprykningsspil. 3 uafgjorte og 4 nederlag er det blevet til. Holdet består primært af U-19 spillere og 1. årsseniorer, men, men, men ….. FC Sydvest har altså også spillet 1-1 mod Hvidovre og de har en farlig mand oppe foran med 9 kasser, Anders Thomsen, 30 år. Han bliver sammenlignet med Simon Bræmer, som vi kender alt for godt fra Skovshoved, så vi skal bestemt passe på og ikke tage noget for givet. Kampen på søndag bliver bestemt ingen walk-over.

Næstved har Daniel Nourouzi ude med karantæne efter hans gule kort mod Middelfart. FC Sydvest har ingen karantæneramte spillere.

Kampen spilles på søndag d. 29. april kl. 14.00 på Næstved Stadion. Kom ud og hjælp de grønne til 3 point. God kamp!