Så er vi igang igen!

05/07/2024
I Mandags mødte spillerne ind til sæsonens første træning. Efter en tiltrængt ferie er det nu blevet tid til at tage arbejdshandskerne på og forberede sig hen imod sæsonpremiere, hvor vi møder AB lørdag d. 3. august på Gladsaxe Stadion.
Ugens træning har indholdt en masse spiløvelser med bold, for at få gang i benene og banket noget rust af. Derudover er den obligatoriske test blevet gennemført, dog i en anderledes version end vi plejer.
Vinderen blev Mark Kongstedt, som generelt altid præsterer godt i disse test. Trænerteamet har ihvertfald kunne konstatere, at den fynske motor er intakt og er blevet smurt godt med olie i pausen. Tillykke Konge
Vi har haft nogen prøvespillere med i den første uge, de vil få kampminutter i morgensdagens kamp imod Hillerød på Bane 6, derefter bliver der truffet beslutning om vi skal se mere til dem, så de på sigt kan træde ind i Divisionstruppen.
Det er altid specielt, når cheftræneren ikke er tilstede, det har det også været i denne uge. Men der skal lyde stor ros til Zouher , Bonde , Paw og András , suppleret op af U17 Cheftræner Frederik Guld, for at tage fat i træningerne allerede fra dag 1 og give spillerne en god start på sæsonen.
På Mandag vil vi præsentere den nye cheftræner, som vi har lavet en aftale med.
Vi håber, at mange af jer vil kigge forbi imorgen lørdag kl. 13.00, og støtte spillerne i den første træningskamp. -Vi har brug for at mærke jeres opbakning og er glade for, at være hjemme på Rolighedsvej igen.
Grønne hilsner

 

Kenneth Gangsted
Fodboldchef