Nyheder

23/05/2019

Så er det nu !

Så er det i den grad nu det gælder. På den allersidste spillerunde skal det afgøres hvem der løber med den 3. plads i rækken, som giver en playoff-kamp mod Vendsyssel og dermed en mulighed for, at komme op i det forjættede land – Superligaen.

Lad os slå fast – vi står med gode kort på hånden, men det bliver svært. Lad os lige tage en fakta-boks:

Næstved bliver nummer 3, hvis vi vinder over Thisted OG …

1) Fremad Amager ikke vinder over Viborg på udebane.

2) Lyngby ikke vinder Helsingør på udebane – eller vinder med en mindre målscore end vi vinder over Thisted.
Indrømmet – der er nogle ”hvis’er”, men der er en god mulighed for, at vi kan nappe den 3. plads og det går vi benhårdt efter.

Desværre er Thisted ikke den nemmeste modstander for os nu på lørdag. Det er et ”uortodoks” hold, som faktisk er bedre på udebane end hjemmebane og de kan spille fuldstændigt frit. Thisted rykkede ned allerede sidste weekend og har derfor kun æren, at spille for. Thisted må dog være ramt på selvtilliden efter hele 4 nederlag i de seneste 4 kampe.

De grønne har ikke rigtig haft marginalerne på vores side i de seneste kampe – senest mod Lyngby, hvor vi faktisk var det bedste hold i store dele af 1. halvleg – hvorefter vi indkasserede et mål efter vi selv at have haft gode chancer for at putte Lyngby ned i sækken. Sådan er fodbold – og det er nok derfor, at vi er så mange, der elsker dette spil.

Vi håber, at rigtig mange vil møde op på lørdag kl. 13.45 på ProfaGroupPark og hjælpe de grønne i kampen om 3. pladsen. Modsat Thisted er vi væsentlig stærkere på hjemmebane end på udebane og det er derfor en kæmpe fordel for os, at en så afgørende kamp skal spilles på vores fort – vores hjemmebane –vores ProfaGroupPark. Og det er ikke bare tom snak. Vi er det absolut bedste hjemmehold i NordicBet Ligaen. Det skal vi gå ud og vise igen på lørdag.

Vores midtbanesliber Mark Kongsted er desværre ude med karantæne og generelt trækkes truppen med små og lidt større skavanker efter en meget lang og hård sæson, men vi vil pokkers gerne slutte denne successæson af med en succes og ikke mindst vil vi gerne vise vores trofaste hjemmepublikum, at vi er det 3. bedste hold i denne række.
Kom derfor ud og hjælp de grønne til 3 meget vigtige point. Vi bliver mange, så kom i god tid. Kampen spilles lørdag d. 25. maj kl. 13.45 på ProfaGroupPark, Rolighedsvej, 4700 Næstved. God kamp !