Nyheder

02/05/2018

Rødovre kalder

Runde 9 tegner til at blive en eksplosiv runde her i dette oprykningsspil til 1. division. Næstved plus de nærmeste 3 kandidater til oprykningsplads nr. 2 skal alle på udebane møde svære modstandere. Vi skal til Avarta, Jammerbugt skal til Marienlyst, Kjellerup skal til Frem og Kolding skal til Ringkøbing. En nærmest eksplosiv runde, som kan skabe rigtig meget ravage i tabellen, men vi skal naturligvis holde fokus på os selv og kampen mod Avarta fra Rødovre.

Vi har nu i to runder kunnet fyre sejrsråbet af i omklædningsummet efter kampen. I begge kampe var der store perioder af kampene, hvor vi nok må indrømme, at vi var lidt ude i tovene og ikke helt lignede det, som vi er – nemlig favorit til oprykning. Det kendetegner dog et godt hold, at de kan overvinde en krise og vinde uanset hvad. I søndags startede vi meget fint og ingen – ej heller en sønderjyde – kunne have sagt noget til en Næstved-føring på i hvert fald et par mål efter de første 20 minutter, men som det oftest går, når et hold er meget spilstyrende, men ikke får scoret, så slår det undertippede hold fra sig og det gjorde FC Sydvest osse midt i 1. halvleg. Et godt forsøg på overliggeren rystede Næstved holdet i en grad, så vi skulle helt frem til midten af 2. halvleg før holdet ligesom fandt sig selv igen. Som mod Middelfart var det en enkeltmandspræstation, som sparkede gang i tingene for de grønne. Pludselig tog pokker ved Tarik – alene med 3-4 modspillere afdriblede han en mand, gik direkte mod kassen og sparkede den iskoldt ind. Flot, flot mål og straks efter ville vores 9’er, Finnur lege med. Et rigtigt angribermål – og så var endnu 3 point i hus.

På søndag gælder det Avarta, som vi havde meget fint styr på i den første kamp her i foråret. Vi vandt 2-0 på HRJ-arena og med bare en smule held kunne sejren være blevet noget større. Men Avarta er efter den kamp kommet efter det og er nu blandt de hold, som ligger og puster os i nakken og gerne vil nappe vores oprykningsplads. En sejr til Avarta på søndag og så ser tingene pludselig meget fine ud for holdet fra Rødovre. Omvendt skal vi igen vinde og sikre os 3 point, så vi holder luft ned til forfølgerne. Der er således lagt op til endnu et brag af en kamp.

Hverken Avarta eller Næstved har spillere, der har karantæne og Næstved kan således igen disponere over Norouzi, som afsonede en enkelt spillerdags karantæne mod FC Sydvest. Vi må fortsat undvære “Danmarks farligste forsvarsspiller” Søren Jensen, som fortsat er skadet, i sandsynligvis en runde mere, men han nærmer sig en klarmelding.

Avarta er et væsentlig stærkere hjemmehold end udehold og angrebsduoen Thomas Christiansen (12 mål) og Christian Offenberg (10 mål) er nogle gutter, som vi skal holde i kort snor. Men mon ikke vores Jesper holder godt øje med brormand Thomas – det gjorde han i hvert fald i den omvendte kamp, hvor Thomas var rimelig anonym. For vi vil rigtig gerne nappe 3 nye point til samlingen.

Start bilen og kør en smuttur til Rødovre på søndag og hjælp de grønne til 3 point. Kampen spilles søndag d. 6. maj kl. 13.00. Adressen er Espelundens Idrætsanlæg, Korsdalsvej 100, 2610 Rødovre. God kamp!