Pointdeling mod Thisted

26/04/2022

Topopgøret mod Thisted blev en ensidig affære, med De Grønne som boldstyrrende. Det var en kamp som blev “ødelagt” en smule af Thisteds tidlige scoring. Efter de kom foran, parkerede Thisted bussen foran eget mål og lod De Grønne have bolde i noget der mindede om 80% af tiden.

Thisteds føringsmål kom efter et hjørnespark, hvor der enten var en markering som smuttede eller en for passiv målmand. Det var et hjørnespark som endte inde i det lille felt. Her stod Thisteds klart farligste mand helt fri, og kunne nemt heade bolden i mål. Det er uden tvivl noget der bliver kigget igennem på video i ugens løb. Det er en fejl som kun sker én gang på en sæson.

Deres tidlige mål betød også at Thisted havde et resultat som de kunne bruge. Dog kan man tvivle på at det var deres gameplan at stå så dybt som de gjorde. Om de blev presset dybt eller om det var selvvalgt, er svært at sige. Men resten af kampen havde de kun to skud mod mål.

De Grønne spillere havde flere store chancer i kampen. Den største tilfaldt Mark Kongstedt, efter et flot opspil af De Grønne. Opspillet skete gennem vores venstre side, hvor Frederik Christensen fandt Rajovic, der flot lagde bolden af til Kongstedt som desværre brændte en kæmpe chance inden i det lille felt.

Vi skulle helt hen til det 85. minut, før De Grønne spillere og fans kunne juble. Forinden havde Rajovic et hovedstød, hvor Thisteds keeper måtte diske op med en flot redning. Målet kom efter et indlæg som indskiftet Ahmed Hassan forlængede til vores anfører, Jesper Christiansen. Han var helt fri og kunne nemt sparke bolden ind i det lange hjørne, med sit ellers kolde venstreben.

Et vigtigt mål som sikrer et vigtigt point. Det betyder at der stadig er hele 12 points ned til selvsamme Thisted på 3. pladsen.