Pligtsejr og videre til næste kamp

26/10/2020

Der var lagt op til en storsejr til De Grønne. Heldigvis blev dette også indfriet med en stensikker 4-0 sejr over rækkens bundprop fra AB Tårnby.

Det var en kamp, hvor De Grønne leverede en bundsolid indsats fra start til slut. Vi kom foran efter få minutter da en Tårnbyspiller tog med hånd i eget felt. Ahmed Hassan sparkede bolden sikkert i kassen. Ofte kan et tidligt mål godt blive lidt af en sovepude. Det var også resultatet af det tidlige mål denne gang. Kampen blev herefter spillet i et meget lavt tempo, hvor ingen af holdene turde at angriber langs græsset. Vi skulle vente til det 28. minut, hvor Hassan igen var på pletten. Han blev serviceret af Thrane som uselvisk headede et indlæg på tværs til Hassan, som ikke kunne undgå at lave sit andet mål. Det lignede mere eller mindre dødsstødet for AB Tårnby.

Vi skulle hen til det sidste kvarter af kampen, før de sidste søm blev slået i Tårnbys ligkiste. Igen var Hassan på klar i feltet. Målet mindede på mange måder om hans 2-0 mål, da bolden igen blev spillet på tværs til ham, inde i det lille felt. Her kunne han upresset sparke bolden sikkert op i nettaget. Hassan havde forinden brændt et straffespark.

I de døende minutter af kampen gjorde Can Özkan det til 4-0. AB Tårnby var stemplet ud for længst, hvilket gjorde at Hugo Passega nemt kunne snuppe bolden fra en Tårnbyspiller. Han spillede den på tværs til Can, som brændte den første chance – men fik efterfølgende bolden retur, og kunne let sparke den i kassen til 4-0.

I næste uge venter en af sæsonens vigtigste kampe. Nykøbing står for skud. En kamp som helst ikke må tabes, da vi allerede er bagud med 2 points.