29/06/2015

Patrick Hansen forlænger

En af de mest alsidige spillere i Næstved Boldklub, Patick Hansen har forlænget og er klar til at trække i den grønne trøje endnu en sæson.

– Patrick Hansen har spillet i klubben de seneste tre sæsoner og den netop overståede sæson var hans absolut bedste i de grønne trøje, hvor han havde en vigtig andel i oprykningen til 1. division, siger klubbens bestyrelsesformand Jesper Frisenholm.

På trods af sine blot 24 år er Patrick Hansen en af de mest rutinerede i truppen med flest førsteholdskampe i fødderne.

– Patrick Hansen får en vigtig rolle i 1.division, Han er en alsidig spiller, driblestærk og med god speed og så er han er en spiller med stor fysik og gennembrudskraft, som vi ikke har set det bedste til endnu. Hvis han forsætter den udvikling han har vist specielt den seneste halv sæson, bliver han også en profil for Næstved i 1.division, slutter Jesper Frisenholm.

Patrick Hansen kom til Næstved fra HB Køge i 2012. Han er noteret for tre kampe i superligaen.