14/12/2016

NY SUPER PARTNER TIL NÆSTVED BOLDKLUB

Igen i denne uge kan vi præsentere en ny partner i NB – denne gang på det 4. højeste partnerniveau nemlig SUPER PARTNER

Det er med stor glæde og fornøjelse, at sige velkommen til

MIS RECYCLING – Danmarks største knuseentreprenør

Der er både sund fornuft og god økonomi i at knuse beton, tegl og asfalt på stedet, og så genbruge materialerne, når der skal anlægges veje eller laves pladser og fundamenter. Eller neddele, kompostere og sortere “grønt affald” til bl.a. CO2-neutralt biobrændsel.

I dag ved alle, at miljø er det nye sort. Men MIS Recycling, der er kendt for sin orange farve, tænkte allerede grønt for 18 år siden, da de to ejere Martin Henriksen og Henrik Hvid købte deres første knuseanlæg.

MIS Recycling i Fjenneslev, ved Sorø, har i dag 50 medarbejdere, 14 store mobilknusere og et utal af miljøanlæg og entreprenørmaskiner. Med en omsætning på over 100 millioner kroner – og mere end 25 millioner tons knuste og sorterede materialer bag sig – er MIS Recycling stille og roligt blevet Danmarks største knuseentreprenør – kendt som “grovæderne, der både æder knasende sten og sprødt træ – i rå mængder”. MIS Recyclings kunder er nedrivningsentreprenører, miljøpladser og omlastestationer i Danmark og Sverige.

Tidligere i år købte MIS Recycling miljøvirksomheden Bakkegård, som arbejder med at bearbejde “grønt affald”.

Lær MIS Recycling endnu bedre at kende på mis.dk

6 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE MIS RECYCLING

1 Kapacitet
Med en kapacitet på mere end 15.000 tons om dagen og en maskinpark på langt over 50 enheder giver MIS Recycling dig sikkerhed for, altid at løfte din op­gave.

2 Erfaring
MIS Recycling har knust og sorteret mere end 25 millioner tons materialer på 18 år.

3 Ordentlighed
Vi knuser i bund, læsser jern, rydder op efter os og efterlader altid din plads skrabet og pæn.

4 Ny maskinpark

MIS Recycling investerer løbende i nye maskiner og teknologi og har Danmarks største og mest moderne maskinpark.

5 Arbejder i Danmark og Sverige
Uanset hvor i Danmark eller i Sydsverige din opgave skal løses, er MIS Recyclings mobile anlæg fremme inden for få timer.

6 Service
MIS Recycling har servicevogne med spe­cialuddannede og erfarne montører. Så skulle uheldet være ude, giver vi dig de korteste driftsstop.

Hos Næstved Boldklub er der stor glæde over det nye partnerskab.

“Vi er vildt begejstret for at det er lykkedes at indgå et stærkt partnerskab med MIS. En stor og stærk virksomhed med lokale rødder, som har hele Danmark og Sverige som sit arbejdsområde. Aftalen med MIS bekræfter os blot i, hvor interessant og stærkt et produkt med masser af spændende oplevelser i NB Event og netværk, vi har – siger Salgschef i Næstved Boldklub Peter Nielsen”.