17/11/2016

NY SAMARBEJDSPARTNER TIL NÆSTVED BOLDKLUB

Vi fortsætter “oprustningen” uden for banen:-)

Det er altid glædeligt at kunne byde nye samarbejdspartnere velkommen i Boldklubben og i vores stærke netværk.
Vi er meget stolte over igen at kunne byde endnu én virksomhed velkommen. Det er med stor glæde, at vi kan præsentere…

SPANGSBERG CHOKOLADE

Spangsberg Chokolade med ejer og stifter Michael Spangsberg i spidsen, har indgået aftale med Næstved Boldklub for 2017.

Michael Spangsberg er et kendt navn i Næstved, hvor vi mest og alt kender ham fra hans tid med sjove navne til Bonbon-bolsjerne og parkejer i Bonbonland. Nu kender vi ham også for Spangsberg Chokolade og Nørregade bolsjer, og ikke mindst for Spangsberg flødeboller, med deres berømte slogan: DU MÅ GODT

Spangsberg Chokolade producerer verdens bedste flødeboller og har det største udvalg af flødeboller, dessertchokolade, påskeæg og marcipansnitter.

“Vi er vildt glade og stolte over, at vi kan tiltrække en kendt national virksomhed som Spangsberg Chokolade jo er, det giver vores projekt i Boldklubben ekstra næring og vi ser meget frem til samarbejdet med Spangsberg Chokolade og sammen sætte Næstved endnu mere på landkortet, siger Salgschef i Næstved Boldklub Peter Nielsen”

Et stort velkommen til Michael Spangsberg og Spangsberg Chokolade.