04/08/2020

Ny cheftræner er på plads

Pedro Hipolito er ansat som ny cheftræner i Næstved Boldklub. Han kommer blandt andet til Næstved med erfaring fra Island, hvor han har været cheftræner for IBV og Fram Reykjavik i to sæsoner.
Den 41-årig portugiser skal stå i spidsen for Næstved og skal i samarbejde med sportschef Peter Dinesen skabe et hold, der kan spille med i toppen af 2. division og meget gerne kæmpe med om oprykning i 2. division Øst.
 —
Pedro Hipolito ser meget frem til at møde spillertruppen i Næstved, hvor der er første træning på mandag.
– Vi har travlt. Jeg ved, vi har meget, vi skal nå på kort tid, men det vigtigste bliver, at vi er klar til den første turneringskamp sidst i august. Selve spillestilen og den overordnede taktiske udvikling af holdet må komme løbende. For mig handler det først og fremmest om at vinde kampe, og det vil vi forsøge at gøre fra første kamp, siger Pedro Hipolito.
– Jeg ser meget frem til at arbejde i Næstved. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben efter at have talt med ledelsen, som har givet mig et godt indtryk af, hvad Næstved er for en klub. Jeg håber meget, at vi kan lægge sidste sæson bag os og begynde at vinde en masse fodboldkampe, siger Pedro Hipolito.
 —
Det islandske og danske set-up minder på mange måder om hinanden, så det betyder, at jeg hurtigt kommer ind i den danske kultur og rytme, så vi sammen med klubbens fans, sponsorer, ansatte, spillere og frivillige kan rykke denne traditionsrige klub tilbage til dér, hvor den hører hjemme, nemlig i toppen af dansk fodbold, slutter Pedro Hipolito.