Nyheder

22/08/2019

Nordjylland kommer på besøg

Hverken H.C. Andersen eller Brdr. Grimm ville kunne matche det eventyr, som udspillede sig onsdag aften for vores 18 årige keeper Jeppe Rømer. Som ung spiller drømmer man ganske naturligt om, at pludselig får man chancen på den store scene og så griber man chancen og spiller en drømmekamp, som trækker de store overskrifter. Det var faktisk meget lig det, som der skete for Jeppe i onsdags.
Han blev kastet ind i kampen mod Nykøbing FC i allersidste øjeblik efter Lasse’s skulderskade og spillede ganske enkelt en brandkamp for de grønne. Han holdt buret rent for os – det er første gang, at det lykkes for os i denne sæson. Han var en stor del af årsagen til, at vi vandt – for første gang i denne sæson og han lavede ingen fejl. En meget stor præstation af en 18 årig spiller og helt velfortjent, at Sjællandske belønnede ham med topkarateren “6” i deres bedømmelse af de enkelte spillere. Man skal ikke lægge alverden i disse karakterer, men lige i dette tilfælde giver det god mening, fordi den der præstation – det var bestemt en “6’er”! Stort tillykke til den tidligere Nykøbing FC spiller, som kom til Næstved som U-15 spiller. Flot Jeppe.
Hele holdet spillede en fantastisk kamp i onsdags og glæden var ubeskrivelig stor efter kampen. Ikke mindst hos Ahmed “han-scorer-altid-i-Nykøbing” Hassan, som igen, igen gjorde det grimme ved Nykøbing FC. Vi er i den grad på tavlen og har i rekordfart fået sammenspillet en spændende trup efter – indrømmet – en periode med ikke så prangende resultater.
På LØRDAG (husk det nu) skal vi op imod superliganedrykkerne fra Hjørring. Vendsyssel FF, som har fået en forfærdelig start på sæsonen, som givetvis får nogle til, at sammenligne holdet med Helsingør i sidste sæson, som tog turen fra superligaen til 2. division på en sæson, men det er ikke en rimelig sammenligning. Vendsyssel skal nok komme igang, da deres trup indeholder så meget kvalitet, at det kun er et spørgsmål om tid inden de kommer igang. De må dog meget gerne vente lidt endnu med at komme igang, fordi vi vil meget gerne følge onsdagens sejr op med endnu en sejr på lørdag.
En af Vendsyssels mange profiler kender vi så udmærket, nemlig Christoffer Boateng, som dog desværre er skadet og sandsynligvis ikke er med mod de grønne. Vendsyssel FF har tabt alle kampe i denne sæson, bortset fra den allerførste mod Fredericia og meldingerne er lidt de samme efter hver kamp. Vendsyssel skaber kampene, spiller fornuftigt, men scorer ikke på chancerne og laver personlige fejl nede bagved – og så kan man ikke vinde fodboldkampe her i denne NordicBet Liga – ej heller selvom man kommer fra superligaen.
Vi skal derfor forsøge at udnytte, at Vendsyssel FF måske er lidt ramt på selvtilliden og ikke lukke dem ind i kampen specielt i starten. Vendsyssel FF har ikke bare tabt de seneste 4 kampe – de har heller ikke scoret i nogen af de 4 kampe, så det gælder om for de grønne, at holde Vendsyssel fra fadet og så håbe, at Hassan eller en anden af vores offensive kræfter får puttet en pind i kassen hos Vendsyssel. Lykkes det, så er der nye 3 point til de grønne.
Vendsyssel FF har ingen spillere i karantæne på lørdag og det samme har vi.
Kom ud og hjælp de grønne til 3 nye point. Vi spiller lørdag d. 24. august kl. 13.15 på ProfaGroupPark, Rolighedsvej, Næstved. Rigtig god kamp!