Nyheder

05/04/2018

Næstved stadion kalder ….

Så er vi på søndag endelig “hjemme igen”. Næstved Stadion står klar, vejret kommer til at passe til datoen – en dejlig solbeskinnet forårsdag venter på de mange, som vælger at bruge noget af søndagen på Næstved Stadion.

Ikke et ord mere om Næstved byråd og Sjællandskes dækning af “varme i banen-sagen”. Nu gælder 3 point og vi bliver mange på søndag. Takket være vores mange, trofaste sponsorer er der uddelt hele 5000 fribilletter til kampen, så der er virkelig lagt op til et fodboldbrag.

Heller ikke et ord mere om sidste mandags kamp mod Kjellerup. Kjellerup har drillet os før og gjorde det igen selvom mange nok vil hævde, at det nederlag var vi selv udenom. Sket er sket. Nu gælder det Jammerbugt.

Vi skal undvære både Patrick Hansen og Nikolaj Hansen grundet de gule kort, som de fik i kampen i mandags. Det betyder, at Michael Hemmingsen har lidt færre muligheder på midtbanen, men en midtbane med Munksgaard, Baes, Norouzi, Souheib og Mathias A. – det er altså en rigtig stærk midtbane, som ikke mange andre hold i rækken kan matche. Men lad os nu se hvilke spillere Hemmingsen vælger, at sende på banen på søndag. Bortset fra de to karantæner er vi i stærkeste opstilling.

Søndagens modstander, Jammerbugt kommer til Næstved som ubesejret i forårets oprykningsspil efter 2 sejre og 2 uafgjorte. Holdet skal undvære forsvarsspiller Lasse steffensen – osse efter gult i sidste spillerunde.

Jammerbugt vandt suverænt gruppe 3 i 2 division i efteråret med 29 point. Vi fik 24 point i gruppe 1. Så – ingen tvivl – der venter de grønne en stor opgave på søndag. Holdet fra Hjørring kæmper indædt for hver bold og kampen mod Middelfart her i foråret fortæller meget om, at her har vi altså et hold, som aldrig giver op. Bagud 0-2 og alligevel udligner Jammerbugt i det 5. minuts overtid. Vi skal på intet tidspunkt på søndag vide os sikre på sejren. Det bliver hård arbejde i alle 90 minutter.

Husk, at uden fribillet skal der betales normal entrepris.

Kom i god tid på søndag. Vi bliver mange. Kampen spilles på Næstved Stadion, Rolighedsvej i Næstved søndag d. 8. april kl. 14.00. God kamp !