Næstved – Slagelse (Testkamp)

18/01/2021

Årets første træningskamp stod for døren. Det gjorde den mod Slagelse i Maglemølle Storhallen.

Det blev en træningskamp som bar præg af at det var årets første kamp. Det var en uskøn affære, hvor målet var at få de første minutter i benene på alle mand. Resultatet i de første træningskampe betyder ofte ikke det helt store. Formen og rusten skal bankes af.

Næstved startede med følgende spillere:

Anker, Sebastian Kroner, Nielsen, J. Christiansen, Korang (Lenart 30min), Schmitt, M. Christiansen, Tobias Pedersen, Madsen, Mathias Holm, Sivalingene.

Det blev en første halvleg med en masse fejlafleveringer og lange bolde. Slagelse var tæt på at bringe sig i front, i flere omgange. Vi svarede godt igen med en stor chance til Sivalingene. Dog uden held. Det var en halvleg som bar præg af mange nye ansigter, som ikke har spillet sammen før – deraf en del misforståelser. Arbejdsindsatsen kan man ikke tage fra holdet – der blev gået til den, over hele linjen.

I 2. halvleg skiftede Næstved et halv hold ind. Starteren i 2. halvleg så således ud:
Anker, Mertz, J. Christiansen (Edson. 68min), Danilo, Lenart (Steen 60min), Schmitt (Mark Pedersen. 68min), Can, Njai, Hassan, Shelove, Thrane.

Ligesom 1. halvleg var præget af mange fejl og misforståelser, var 2. halvleg ikke meget bedre. Dog blev De Grønne en smule mere boldbesiddelende. Specielt Njai kom ind med noget gå-på-mod. Han blev farlig i flere situationer. Det første mål lod sig vente på sig. Efter et indkast spillede Hassan, Schmitt fri i feltet, og fra en skarp vinkel gjorde han det til 1-0. Få minutter senere lavede De Grønne en fejl, som Slagelse udnyttede til 1-1. I de døende minutter fandt Njai en fri Thrane, som koldblodigt gjorde det til 2-1.

Næste kamp er på lørdag mod Brønshøj i Maglemølle Storhallen. Det er stadig ikke tilladt at se træningskampene, grundet corona.

Se målene her.