Nyheder

02/11/2015

Næstved ordnede FC Roskilde

 

Søndag eftermiddag tog Næstved imod FC Roskilde i en meget vigtig bundkamp, og i denne meget vigtige kamp kom angriber Stefan Nygaard endelig igang med to scoringer, der resulterede i en sikker 2-1 sejr til “De Grønne”.

Næstved var fra start klar på at de 3 point skulle blive i byen, og forsøger fra start at presse på. Alligevel er det Roskildes Nicolaj Hansen der efter et hjørnespark får afsluttet, men Seb er på plads i Næstved målet.

Efter 22.  minutter er det så det Stefan Nygaard der bliver spillet i dybden, han afviser sine modstandere, og endelig efter så mange gange stolpe ud – smækker han bolden mod kassen og med lille hjælp af Roskildes Nikolaj Hansen der bliver ramt i ryggen, sejler bolden over målmanden og i nettet til en velfortjent føring til hjemmeholdet og stor jubel på tilskuerpladserne.

Næstved kører fortsat spillet pænt frem ad banen, uden dog de helt store chancer, mens Roskilde ser lidt tunge ud, måske på grund af midtugens pokaltriumf mod FC Midtjylland.

FC Roskilde får får dog afsluttet på et godt langskud fra Valon, men Seb får den bokset over til hjørnespark.

De resterende minutter af 1. halvleg bliver kørt rutinemæssigt og stadig med Næstved som det mest boldbesiddende hold.

  1.  halvleg starter som første, nemlig med Næstved som dominerer, og Kevin Bechmann Timm får en stor hovedstødschance, som desværre ender lige forbi.

I det 57.  min. går det så galt, da Næstved mister bolden og i en hurtig omstilling sender Mikkel Nøhr bolden i kassen til uafgjort 1-1.

Næstved kører stille og roligt videre, ingen tvivl om at vi er i hvert fald ikke tilfreds med et sølle point i denne kamp, og i et gennembrud af Henrik Kildentoft bliver han fældet og klart straffespark til hjemmeholdet.

Hvem skal så sparke –  de sidste to straffespark til Næstved i tidligere kampe er begge blevet brændt. Men målscorer Stefan Nygaard har fundet melodien igen og han tager ansvaret og sender den sikkert i kassen til ny Næstved føring på 2-1 – SÅDAN – det kan vi li’

Et kvarter igen og selvom Roskilde begynder at presse på til slut, så har vi efterhånden lært at håndtere dette og kampen ender med en fortjent sejr til Næstved, som dermed avancerer til en foreløbig 9.  plads.

 

Kampen i tal:

 

  1.  min.  1-0. Stefan Nygaard
  2.  min.  1-1. Mikkel Nøhr
  3.  min.  2-1 Stefan Nygaard (straffe)

 

Gult kort: Henrik Kildentoft og Stefan Nygaard.