Næstved – Brønshøj (Testkamp)

27/01/2021

Årets anden træningskamp lignede meget den første træningskamp, med massere af opspilsfejl og brændte chancer. Det var en kamp, som De Grønne havde under kontrol i store dele af kampen. Det var også en kamp, hvor en skarp angriber havde scoret et par stykker.

Det blev til et enkelt mål af vores egen Mark Garly. Et gennembrud i venstresiden blev til et fladt indlæg, hvor en fremadstormende Garly nemt kunne smække bolden i kassen.

En opspilsfejl skulle der til at Brønshøj fik udlignet til 1-1. Inden da, havde Brønshøj stort set ikke været over midten. 1-2 målet kom efter en noget ufarlig situation. En dybdebold fra Brønshøjs midterforsvar, gik hen og blev farlig. Først brændte angriberen på vores prøve-målmand, Mohammad Hassan. Efterfølgende clearede Jesper Christiansen bolden ind på Brønshøj spilleren, hvorefter bolden gik meget heldigt i mål.

Herefter trak Brønshøj langt tilbage og lod Næstved have bolden. Der var flere situationer som kunne have givet en udligning. Desværre kom det udlignede mål ikke, og anden træningskamp blev til et nederlag.

Se målene her