12/03/2020

Næstved Boldklub sender spillerne hjem

Fra og med i dag og indtil videre frem til onsdag 18. Marts er der ingen holdtræninger for vores NordicBetLiga-trup. Ligeledes er de to næste kampe i turneringen udskudt.
Tidligere i dag meldte Divisionsforeningen ud at man indstillede al fodbold i landets tre bedste rækker for de næste to uger. Det betyder, at vores kampe mod hhv Vejle og HB Køge skal have ny spilledato. Hvornår de kan spilles vides af naturlige grunde ikke.
Vi, som klub, har selvfølgelig et ansvar for at passe på vores ansatte i denne svære tid. Derfor er det også vigtigt, at man følger myndighedernes anbefalinger. Det gør vi ved at sende vores spillere hjem. Indtil videre gælder dette til onsdag 18. Marts, hvor vi igen vil tage bestik af situationen.
Alle spillere har fået et personligt løbe/styrkeprogram, som de skal følge mens dette står på.
Næstved Boldklub og Næstved IF har samtidig også besluttet at al aktivitet i vores talentafdeling sættes på pause de næste 14 dage.
I denne periode vil vores kontor på Rolighedsvej 18 holde lukket, men vi kan kontaktes på tlf. 55771012. Derudover arbejder alle vores folk hjemmefra og kan kontaktes på mail eller tlf.

Peter Nielsen
Direktør