16/06/2013

Næstved Boldklub og Faxe Kondi/ Royal Unibrew forlænger aftalen for yderligere 5-år………

Det er ganske simpelt en historisk aftale! En aftale, der primært omfatter Næstved Boldklub, men ligeså inddrager NIF og Koncerterne, som en underafdeling til NIF. Aftalen indeholder elementer, som tilfredsstiller alle parter – og længden på aftalen signalerer, at Royal Unibrew for alvor tror på projektet og ser gode udviklingsmuligheder. Salgsdirektør i Næstved Boldklub, Kennet Mayland udtaler følgende: Der er en række elementer i aftalen, der gør den ekstraordinær. Dels troen på Næstved Boldklub og interessen i, at fortsætte samarbejdet for yderligere 5 år. Dels at aftalen er lavet på tværs, og indeholder vores stærke samarbejdspartnere NIF og Koncerterne. Og sidst men ikke mindst, at vi tiltrækker opmærksomhed og interesse fra en af regionens største virksomheder. Vi glæder os til samarbejdet, og glæder os til at bringe denne længerevarende samarbejdspartner tilbage i 1.division. Royal Unibrew (der vil blive eksponeret som Faxe Kondi) bliver markant mere synlige på Næstved Stadion både ved ny skiltepark, samt at de lægger navn til ”Faxe Kondi Cheerleaders”

Næstved Boldklub      21_RoyalUnibrew        Næstved-IF