21/03/2020

Næstved Boldklub hjemsender sine medarbejdere

Som konsekvens af COVID19 har vi i dag valgt at hjemsende vores spillere, stab og en stor del af øvrige ansatte. Turneringen er suspenderet på ubestemt tid og det har selvfølgelig også haft en indvirkning på vores beslutning.
Hjemsendelsen er på ubestemt tid indtil NordicBet LIGAen genoptages og vores træningsaktiviteter må genoptages.
Det er ingen hemmelighed, at denne situation vi befinder os i er hårdt rent økonomisk, dette tiltag skal være med til sikre fremtiden for klubben.

Vi er meget berørte af denne situation, vi alle befinder os i. Vi vil på alle mulige måder bidrage, med det vi kan, til at vi kommer tættere på en bekæmpelse af denne virus. Vi bakker 100% op om myndighedernes anbefalinger og vil gøre hvad vi kan, for at mindske smittespredningen.
Jeg vil være én af de få på skansen det næste stykke tid i boldklubben. Vi håber derfor på forståelse fra omverdenen, at der vil være lidt stille fra vores side af.

Peter Nielsen
Direktør